4 Mb Adsl 45 TL...
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------
mamii bunu yazdı:
-----------------------------adamlarda haklı yuksek malıyetlı ısler bunlar.bir mustakıle netı wermek ıcın her bırı ıcın ayrı santral kurması gerekıo..adam bi tane dıkıo 200 daireye neti werıyo.
-----------------------------Evet. Her neyse TTNET batsın da nolursa olsun :D
-
mrb arkadaşlar ben bişi sorucam size .. ben adsl internetimi kapattırıcam 2 yıl süresi doldu ama ara sıra lazım oluyor internet 1 ay açtırıp 1 ay kapatırım kafama göre böyle bi hizmet varmı arkadaşlar bilen varmı yani taahhüt falan imzalamam ben 2 yıl falan die istediğim zaman kapattırırım ? varmı bildiğiniz biriadsl falan böylemi ?
-
saçma :D 24 ay tahattütü imzalatiyorlar 12 ay 45 sonraki 12 ay 83 lira
şuan bence kimse tahattüt olayina girmesin piyasa yakında karışcak ;) quickneti bekleyin sınırsız 100 mb(upload / download) paralel bağlantı sınırsız 125 tl
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------mrb arkadaşlar ben bişi sorucam size .. ben adsl internetimi kapattırıcam 2 yıl süresi doldu ama ara sıra lazım oluyor internet 1 ay açtırıp 1 ay kapatırım kafama göre böyle bi hizmet varmı arkadaşlar bilen varmı yani taahhüt falan imzalamam ben 2 yıl falan die istediğim zaman kapattırırım ? varmı bildiğiniz biriadsl falan böylemi ?
-----------------------------her yerde var tahattüt imzalamassan ama kablonet e falan geçersen modem parası falan ayri bi dert olur
-
Gzx ??
aylıkmı 125 tl söylediğin ?
bu arada soruma cevap verdiğin için teşekkürler modem parası neden alıyorlar istemiyorum modem falan ev modem doldu ..
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Gzx ??aylıkmı 125 tl söylediğin ?
bu arada soruma cevap verdiğin için teşekkürler modem parası neden alıyorlar istemiyorum modem falan ev modem doldu ..
-----------------------------hoca 3g gelsin alırsın kontor giresin nete telden ttnetten daha hızlı =)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Gzx ??aylıkmı 125 tl söylediğin ?
-----------------------------125 lira mayıs sonu kampnyası.. quicknette fiiberoptik baglandıgından kabloyla modemınde buna uygun olması gerekiyo.sana werilen modem turkıyede kullanılmayan bi modem.yanlıs hatrlamıosam prelli die bi marka.2 sene zorunlu kullanım war.modem bende kalsın dıosan 200 lira ekstra odeme yapman gerekıyo.5 mb 49 lira 10mb 65 ciwarı olması gerekıyo 100 mb de 120 civarı..suan ıcın en mantıklısı bu ama. turksel yaklasık 30m$ yatrım yapmıs.pahalı bı olay site yada lojmanda otrmuyosan 1 2 sene faydalanman zor..bena sorarsan 3G yi bekle mayıs sonu hazıran bası gelıcek uydu mantıgı..usb tarzında bı alıcıyla baglancaksın..tasınabılır net yani.cebinde istedigin yere gotr=) 7mb de yaklasık 50 lişra cıwrında olcak diye duydum..ben bu olayı beklıyorum hemen saldırcam:D
-
alakası yok....... kampanya bunlar bir kaç ay verir sora hopp parasini çıkarır
-
vardır bi bok :)
-
quicknet fiyatlarda oynama hakkına sahip.fakat 3G de sabit giyat uygulaması olcak deniyo.