4 Mbit Netim Var Download Yapamıyorum.
-
Arkadaşlar 4 mbit nete geçtim ama malesef doğru düzgün doyurucu download yapabilmiş değilim nedeni ise rapidin 15 dk sınırı ve diğer sitelerdeki benzer sınırlar.
Rapidshare üyeliği alıyodum önceden sınırsız download yapıyordum son zamanlarda 5 gb kota koymuşlar 4 mbit için nasıl yetsin ki full açık bıraksam 25 gb günde indirmiş oluyorum
torrentten de yavaş indiriyorum bir türlü hızım yükselmiyor uploadı sınırsız yapıyom ratio artsın diye ama yine yavaş yine yavaş
Siz müritlerden yardım bekliyorum hızlı download için ne yapmam lazım sağlam trackerlar falan diyolar bu trackerlar neler nasıl üye olunur ne yapmak gerek tam anlamıyla 4 mbit hızı kullanabilmek için ?
-
Hocam eğer film indirceksen duckload.com u keşfettim ben eğer ona upload edilmiş linkler bulursan hem tek parça oluyo hemde full hız.
-
rapid konusunda yapabilcegin baska birşey yok, ekstra ucert odeyip günlük indirme miktarini arttırmanin dışında.
torrent konusuna gelirsek, nikotenin onerdgi gibi vakti geldiginde "zamunda" sitesinden uyelik temin ediceksin, gercekten ndirmede harika hızlar sunuyor.