folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 4 Mbit Netim Var Download Yapamıyorum.

4 Mbit Netim Var Download Yapamıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 4 mbit nete geçtim ama malesef doğru düzgün doyurucu download yapabilmiş değilim nedeni ise rapidin 15 dk sınırı ve diğer sitelerdeki benzer sınırlar.

Rapidshare üyeliği alıyodum önceden sınırsız download yapıyordum son zamanlarda 5 gb kota koymuşlar 4 mbit için nasıl yetsin ki full açık bıraksam 25 gb günde indirmiş oluyorum 

torrentten de yavaş indiriyorum bir türlü hızım yükselmiyor uploadı sınırsız yapıyom ratio artsın diye ama yine yavaş yine yavaş

Siz müritlerden yardım bekliyorum hızlı download için ne yapmam lazım sağlam trackerlar falan diyolar bu trackerlar neler nasıl üye olunur ne yapmak gerek tam anlamıyla 4 mbit hızı kullanabilmek için ?

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    Hocam eğer film indirceksen duckload.com u keşfettim ben eğer ona upload edilmiş linkler bulursan hem tek parça oluyo hemde full hız.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

rapid konusunda yapabilcegin baska birşey yok, ekstra ucert odeyip günlük indirme miktarini arttırmanin dışında.

torrent konusuna gelirsek, nikotenin onerdgi gibi vakti geldiginde "zamunda"  sitesinden uyelik temin ediceksin, gercekten ndirmede harika hızlar sunuyor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1316 Toplam Mesaj: 3