4 Temmuz Ehliyet Sınavından Çıkanlar Buraya <====
-
saol :D
-
Geçen Sınav Aldım Ehliyeti Mutluyum,Huzurluyum :)))
-
AyT bunu yazdı:
-----------------------------
bende ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum.. bi sonraki sınav ne zaman olur acaba okul felan varda problem olmasın ufak ufak bilgi toplamaya başlıyım ;))
-----------------------------22 ağustostaymış.
-
valla detaylı hiç hatırlamıyorum.. ama geçerim die düşünüypm yaptım yaa :) beyler peki Direksiyon sınanavı nezmana? bilen varmı.. aq tatile gitcem o yüzden bekliyom haa
-
Kendi hesaplamalarıma göre motor 92 trafik 88 ilk yardim 82 aldım =) hadi herkeze hayırlı uğurlu olsun inşlah tüm sınava giren arkadaşlar başarılı olmuştur gerçi hepsi başarılı olursa bu ülkenin yolların hali ne olur =) :P eheheh xD
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
valla detaylı hiç hatırlamıyorum.. ama geçerim die düşünüypm yaptım yaa :) beyler peki Direksiyon sınanavı nezmana? bilen varmı.. aq tatile gitcem o yüzden bekliyom haa
-----------------------------17-20 temmuz arası resmi sonuçlar açıklanacak buyuk ihtimal 1 hafta içinde direksiyon sınavıda olur herhalde =) agustos başında elinde olur ehliyet
-
hmm iyi yaa bari ağustosta gideyim.. bu sene ilk defa bizim burda kopya olmadı ehliyette :) KPSS de bu sene yakalandılar ya 60 kişiyi aldılar içeri artık tırsıyo millet.. ıĞdırdan bahsediyorum.. lan kpss ığdır yüzünden iptal olursa hiç şaşmam..