folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 4 Yıllık Fakülteyi 3 Yılda Bitirecek Sistem

4 Yıllık Fakülteyi 3 Yılda Bitirecek Sistem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    atılma olayı sadece lisansı mı kapsıyor? Yüksek lisanstada geçerli olup olmadığını bilen var mı?

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

1. yıl genel 3.00
    2. yıl güz dönemi ortalaman 3 ve üzeri olduğu için üstten alabiliyosun yani (3ün 1inden)
    2. yıl bahar dönemi ortalaman yine 3 ve üzeriyse üstten almaya devam ediyosun (3ün 2sinden)
    3. yıl güz dönemi ortalaman yine 3 ve üzeriyse üstten almaya devam ediyorsun (4ün 1inden)
    3. yıl bahar dönemi ortalaman yine 3 ve üzeriyse üstten almaya devam ediyorsun (4 ün 2sinden)
    3. yıl yaz okulu kalan kredinin hepsini alabiliyorsan alıyorsun ve mezun oluyorsun
    eğer 3. yıl yaz okulunun sonunda 1 dersin kaldıysa artı 1 de tek ders sınavına giriyorsun ve okul bitiyor.

hatta 1. ve 2. sınıfta da yaz okuluna gidip 12şer kredi alırsan son senende az dersin olur başın ağırmaz

Not: üniversiteden üniversiteye değişir.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:
    -----------------------------

3 yılda bitirme diye bişe yok . 3.5 yıldan aşağısını görmedim duymadım yok öyle bişe . Üstten alırım 2 dönemi deme çünkü alacağın kredi sayısı belli alamazsın . PathfindeR00 demişki üstün basarı gösteren öğrencilere dekan fazla kredi verebiliyor . Benim arkadaşım inşaat mühendisliği 1.sınıf bölüm birincisi olarak bitirdi . Kredisiz dersi olan ingilizceyi veremedi hocaya yalvar dekana yalvar s*klemediler . Ne geçiş yapabildi ne harçı düşürebildi .

-----------------------------

üniden üniye değişebiliyo hocu işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam herkez de var suanda ben + yım 2 katı yatırdım :S vede cok fazla oduyoruz :S 1. öğretim 180 lira civarı oderken ben 300 ksur gibi bi mebla oduyorum dokunuyor buda :/

zzzzzz...
Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 15