40-50 Tane Kotaya Dost Oyun :)
-
Rainbow six iyi bi polisiye oyun rehineleri falan kacırıosunz.Resident evil de tırsmak için birebir benm tavsiyem bu 2 si
-
ya bu black and white için türkçe yama bulamadım ben
elinde olan warsa upload edebilirni yada link werebilirmi acaba ya
-
Fark etmez :) 4096 + sınırsız kullanıyoruz :)) telekoma verdıgım aylık 100 lira ile yurt dısında yaşasam daha iyi evlat acısı gıbım koyuyor ama ne yaparsın:
-
tabiki carmagedon, mdk, worms, b&w.....
hidden and dangerus2 bu da çok iyiydi
-
teşekkür ederim dostum eyvallah güzel oyunlar var
-
Nox
Fantastik kurgu oyunudur, warrior, archer ve wizard sınıfının bulunduğu dönemini en güzel oyunlarından birisidir.
Black & White
sizi dünya üstünde temsil eden bir hayvanınız ile size tapınan insanları mutlu etmeye çalışırsınız. aslında kafanıza göre takılırsınız. kötü bir tanrı olurtsanız her yer cehenneme benzer ve sizi temsil eden yaratıgınızı boynuzları falan cıkar kırmızı tonlarında rengi olur.
Populous
dünya üzerindeki ilk tanrıcılık oyunudur klasiktir tavsiye edilir
Dungeon Keeper
baska bir fantastik kurgu oyunudur ve kötü tarafda yer alırız. zindan bekçisi biz oluyoruz. boyle bir suru poligondan olusan boynuzlu kırmızı bir amcayız
Indiana jones and the infernal machine
nazi döneminde indy abimiz bu sefer infernal machine calismasın diye ugras veriyor. tomb raider last revelation ile aynı donemde piyasaya cıkmıstır ve delikanlı adamın kahramıanı erkek olur felsefesi ile her mekena girmişstir macera sevenler icin onerimdir.
Need 4 Speed High Stakes a.k.a hot pursuit
sizin hot pursuit diye bildiginiz oyun amerikada high stakes adı ile piyasaya cıktı aynı oyundur ve araba yarısı sevenlere oneririm. -
oyunların çoğu eski olduğu için xp de çalışmıyor geçerli bir win32 dosyası değildir diye hata veriyor uyumluluk ayarlarını yapsanız bile
-
silvers
Street legal racing
GANGSTERS 2
Black&White
Soldier Of Fortune
Startopia
Europa Universalis
V-RALLY 2
Worms Armageddon
Dark reign 2
Deus ex
NOX
Vampire the Masquerade
Dungeon Keeper
BraveHeart
KingPin
Slave Zero
Age Of Empires
sadece kontrol etiklerim linkerlin % 90 ı kırık :D çatlak büzük süzük :D -
Konuyu acarkende sölemistim dikkat ettiyseniz linkler kırık olablir kontrol edilmedi ama yarısı saglamdır en azndan :S
-
valla ben delta forsu indirmeyi düşünüyom 3üde çalışıyo :D
Toplam Hit: 6146 Toplam Mesaj: 37