40 Kat Hızlanıyoruz ..
-
Türk Telekom, 2010 yılında Türk Telekom Grubu'na katılan, Avrupa'nın önde gelen bağımsız toptan data ve kapasite sağlayıcılarından Macaristan merkezli Pantel'in desteğiyle Türkiye'nin yurtdışı çıkış kapasitesini 40 kat artırıyor.
2005 yılında 30 gigabit olan yurt dışı çıkış kapasitesi, yapılan yatırımların sonucunda bugün itibariyle 650 gigabit seviyesinde bulunuyor. Yapılan son artışla birlikte 1.2 terabite yükselecek ..Kaynak : http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/640856-40-kat-hizlaniyoruz-video
-
Önce basit bir Telefon arızasını gidermeyi başarsınlar sonra hız yükseltsinler
-
bu zihniyetle gittikten sonra yükselse ne olur yükselmese ne olur hacı lanet olsun tt'ye
-
hamdolsun
-
ya benim düsüncem su biliyorum ttnet ten cogumuz nefret edıyoruz ama yapcak biseyimiz yok . bence bu adamlar yurtdısına giden ınternetı yukselteceklerıne
Türkiyede sabit bi internet hızı uygulasalar daha iyi olmaz mı . Çin de miydi Japonya da mı tam hatırlamıyorum standart internet hızı 3 Gigabit mis . Boyle bir
sistem kursalar yurtdısına giden interneti hızlandıracaklarına daha guzel olurdu bence ..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------o konuda sonuna kadar haklısın
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
sözde 8 mb kullanıyorum, 3-4 mb ten yukarsını hattım kaldırmıyor ve netim sürekli kopuyor .)
-
yetmez ama evet P:
-
alt yapı çalışması bittimide hıza başladılar :D
-
yav oynayıp durmasınlar şimdi iycene bozcaklar :|