40 Terörist Dağda Kıstırıldı
-
Genelkurmay Başkanlığı'nın güvenlikli bölge ilan ettiği Şırnak, Hakkari ve Siirt kırsalında PKK’lı teröristlere yönelik başlattığı sonbahar operasyonu kapsamında Kato Dağı’nda yaklaşık 40 teröristi kıskaca alındı.
Şimdiye kadar 5 teröristin öldürüldüğü çatışmaların sürdüğü, ölü terörist sayısının artabileceği bildirildi.
Teröristlerin kışın gizleneceklere bölgelere kaçmalarının önüne geçilmesinin amaçlandığı operasyonun Şırnak ayağını, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı, Hakkari ayağını Hakkari Dağ ve komando Tugay Komutanlığı, Siirt ayağını ise 3’ncü Komando Tugayı yönetiyor.
Bolu Dağ ve Komando Tugayı’nın da katıldığı operasyonlarda yaklaşık 20 bin asker görev alırken, Kobra ve süper Kobra tipi helikopterler de havadan destek vererek, terörist yuvalarını bombalıyor. Stratejik öneme sahip alanlara havadan Skorsky tipi helikopterlerle özel eğitimli komandolar indiriliyor.bugün duyduğum en güzel haber paylaşıyım dedim :)
-
gebertsinler ibneleri sevinndimm nan :))
-
bu gün bi bu habere böyle sevinirim bide iftara :D
-
özel harekat dağa çıkalı bişeler olmaya başladı önceden 2 aylık askerler gidiodu şimdi özel harekat
-
inş öldürmez yakalarlar
gebermesinler gebermemişleri daha çok işe yarıyor...
-
dün atv de 15 terörist öldürüldü diyodsu inşallah dogrudur.
-
hacılar son günlerde duyduğum en sevindirici haberlerden biri bu.Allah C.C. askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun inşallah.rabbim tüm mehmetçiklerimize güç kuvvet ve sebır ver.
-
bana sorun amk katoyu,gotum donmustu eylulun 1 inde 2800 metre yukseklikte,orda diil 40 ,400 terorist olsa yine bi bok olmaz alti uludere obur tarafi cikio pervariye birsuru kacis yolu var.
-
oh be bole haberlere cok seviniorm lan :D....Gebersn itler
-
inş. işlerini bitirirler mehmetciğimizin allah yardımcısı olsun. beyelr aramızda doguda askerliğini yapmıs olanlar var. oralarda yasadıkları şeyleri, operasyonlarını anlatsalarda bize bilgi sahibi olsak.
-
bunların diri yakanlanmalarını istemem en fazla 5-10 yiyiolar itler yine deliklerine kaçıyolar. Bunları gördükleri yerde gebertmeleri en iyisi