folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 40 Yaş Üstü İnsanlar Neden Daha Zor İş Buluyorlar?

40 Yaş Üstü İnsanlar Neden Daha Zor İş Buluyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kas gücü gerektiren ir işşse yaşş büyüdükçe verim düştüğü içindir.

diğer işlerde ise  gençlere iş yaptırmak daha kolaydır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

devlette yaş sınırı var mı bununla ilgili bilgisi olan ? 50 yaşında kpssye girip kazansam alıyolar mı keza bu eğitim öğretim sistemiyle aşa yukarı o yaşlara denk gelebilir :d

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    glaurung bunu yazdı

40 yaşındaki adam kendi sektörünü ne kadar iyi bilirse bilsin diğer konularda sentez yapamaz, ben 22 yaşındayım şu forumda kendini öyle konularda geliştirmiş adamlara rastlıyorum ki, lan adamlar almış başını gitmiş sen hala götüm götüm geziyosun diyorum, ha o adam da benim uzmanı olduğum konulara avel avel bakar, ama alttan gelen yeni nesil vpn ne biliyor, üstüne az çok benim konuyu da biliyor, neticede +30 interneti üniversitede gördü emekledi, biz yürüdük, yeni nesil koşuyor, sadece bilimsel teknik meselelerde de değil, karikateist diye bir sayfa var yüzbinleri buldu sürekli de büyüyor.

çok doğru.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Sana şöyle bi örnek vereyim hocam mesela garsonluk , max 30 dan sonra kolay kolay yapamazsın o mesleği , sürekli aktif olarak çalışman , hızlı ve seri olman lazım..Sen mesela 15-16 yaşında genç , atik birini mi alırsın yoksa 30 yaşına gelmiş adama mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Söyleyeceğim şey 40+da için geçerli altı içinde.

Bizim milletimiz rahatına düşkün hocam geçenlerde hangi kanalda izledim hatırlamıyorum bu iş bulma sendikasının müdürüyle roportaj yapıyorlar 

adam diyor ki günde 50-100 kişiyi işletmelere yolluyoruz.Çoğu ya maaşı beğenmiyor yada çalışma ortamını bende bizim bu Türklerdeki bu huya

hastayım yav arkadaşım paraya ihtiyacım var diyorsun eşden dosttan para istemeye yüzün kalmamış e pezevenk girsene bak sendika sana 

iş bulmuş -e maaşı az ? az tabi vasıfsız bir elemana kim bu dönemde 1.5-2 bin lira maaş verir.Kısacası Türkiyede ki işsizlik sorunu sittin seni 

çözülmez 40+,40- bu düşünce var oldukça hep aynı.

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamın olsun yeterki ne yaşi kardesim :) 50 yasında memur olanı bılıyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

devlette yaş sınırı var mı bununla ilgili bilgisi olan ? 50 yaşında kpssye girip kazansam alıyolar mı keza bu eğitim öğretim sistemiyle aşa yukarı o yaşlara denk gelebilir :d

özel şart koyanlar dışında 2006 fılan degıstı yasa b grubu standart duz memur ısen yas sınırı onceden 35 mıs sanırım smdı sınır yok bırde uzman kadrolarında 35 sanırım duz memurlukta yoksa uzmanlıkta ya var ya yok dava fılan vardı bı ara ne oldu bılmyrm hıc memur olup ne yapıcan kı ? uzmanlık kasmayacaksan a sınıfından gırmeyeceksenmemurların aldıgı para 2 bın lıra -3 bınlıra arasında en duz memur polis işte aldıgı maas 2900  

ınsanlar diyorlar hangı haftasonu tatılı fılan var ne bıleyım hıcbır zaman cekıcı olmadı memurluk 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2824 Toplam Mesaj: 18