400-500 TL Arası Dokunmatik Telefon
-
samsung ne ag, 5800
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
ve
Arasında kaldım, kararsızlığımı zorlamaya yardım edecek başka telefon var mı, bu fiyatlar çerçevesinde?
-----------------------------Ben kendi fikrimi söyliyeyim. Bende nokia 5230 var ve memnun değilim. En son çıldırtmasıda telefonu açıp kapadıktan sonra telefon hafızasındaki tüm telefon numaraları silindi ve bir çok kişinin numarasını kaybettim ve dolayısıyla çıldırdım. en azından nokia bile alıcaksan symbian işletim sistemi olan nokia alma derim. Tabi ki bu benim kişisel görüşüm.
saygılar... :)
-
ne samsung a.k nokia 5800 dururken. nokia 5800 hatalı falanda değil öyle ordan burdan duyup karar verme. hatalı diyenler kullanmayı bilmiyor, adam ekranı açmak için aşağı sürükleyeceğine sanki tuşa basar gibi bastırıyor ondan sonra neymiş tuş bozukmuş. telefon kaynaklı hiç bir sorun yok. radyo problemi vardı güncellemeyi yapıp hard format atarsan problem kalkıyor.
-
lg km 900 süper bi telefon
-
Samsung'u boşver hocam
Şahsi görüşüm nokia
-
htc serilerine bak derim , nokiada iş yok.
-
Bende ikisi arasında kalmıştım 3 ay önce monte aldım hiç sorun yok telefonumda 5800 arıza falan çıkartıyor kesinlikle monte.. dokumatik harika 5800'da tırnakla zorluyorsun falan kötü.
-
kesinlikle 5800.üstüne tanımam.
-
mperk bunu yazdı:
-----------------------------
Samsung'u boşver hocam
Şahsi görüşüm nokia
-----------------------------hacı samsungtaki bokluğu bizde biliyoruz ama kullandım söylüyorum xm kadar dandik bir cihaz olamaz o nasıl bi tosbağalıktır..
yukarıda tavsie ettiğim i5700 500 altı bulursan kaçırma nedeni android os,800 mhz işlemci...
-
500e asus m20'mi satıyım sana hocam :D 7ay oldu alalı iphone furyasına katılmak istiyorum artık düşünürsen ulaş bana herşeyi war elimde 4gb siyah ürün.