400 TL Doğalgaz Ucuz Diyen Yurdum Ninesi
-
şunu bunu yap demek senin aklına hakaret etmektir. bu yüzden sen ne yapacağını benden daha bilirsin.;)
-
Yaşlı bi kadına küfretmek hoş durmaz.. Ama o kadar çok parası varsa bizimkinide versin...
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
şunu bunu yap demek senin aklına hakaret etmektir. bu yüzden sen ne yapacağını benden daha bilirsin.;)
-----------------------------kıvırma şimdi .bilmiyorum de söylemeyeceksen.peki sen ne yapıyorsun ?
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ei demişsin
-
400 ytl nasıl gelmiş. Bize 200 miyon geldi. Kaç metre kareymış o ev
-
1. kıvırmıyorum.
2. kendi bulduğum şeylerle kendimce bir şeyler yapıyorum.
3. bir başkasını veya kendimi örnek göstermem örnek göstermekten kaçınırım.
bunlara ek olarak en başta yazdığım şeylerin arkasındayım. hayatını kolaylaştıran şeylere harcağın paraya acımazsın. yaşlı ninenin yaptığıda budur.
-
400 ytl azmış lafa bak.O söyleyen gerizekalı nine mine hiç beni alakadar etmiyo.O gerizekalının zengin oluşundan değil bazı kişilerin adamı oluşundan meydana geliyor.Asgari maaş kaç paraymışta 400 ytl az olsun ! O allahın gerizekalısı herşeyi bi kere ödemeyi kabul etmiş zaten.Tuttuğu parti ülkeyide satsa (satıyolar zaten) sağlık olsun diyebilicek zihniyettedir.Çıkarılan en saçma şeylerden biride doğalgaz zorunluluğudur.Doğalgaz sonuçta bizim ülkemizden çıkmıyor.Doğalgaz tamamen senin safından olamiyacak (senin amerikan yalakalığın yüzünden) ülkeden çıkıyo.İleride bi gün Rusya ayaklanırsa.Türkiye Amerikanın yanında bulunacağı için Rusyada vanaları kapayınca ağzımızı açıp bakıcaz.Hiç bunları düşünen yok.Birileri ceplerini parayla doldursun birileride hala böle gelene geçene eyvallah desin bu ülkenin sonunu düşünemiyorum bile.Ne biçim vatandaş bunlar nerde yaşamış anlamıyorum resmen bunlar 2 ayaklı hayvanlar insan değil vallaha..
-
Asgari ucrette ne kadar ?
-
-
akıllı ninem kim bilir ne kadar koparmıştır bunu söyletenlerden:D
Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 33