400 Yıllık Mezar’Dan 100 Yıllık İsviçre Saati Çıktı…
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Yoksa birileri zaman içinde yolculuk yaparken saatini mi düşürdü. Kimbilir?!!
Heaaa zaman içinde yolculuk yaparken düşmüştür o.:)Allah'ım yhaa gülmeden geçemiyorum (: Hayvanın biri tasımıştır bişe olmuştur toprak kaymıştır hem mezarın acılamadığı sadace bir iddaa belkide acılmıştır.Hadi diyelim zamanda yolculuk var mezarın içindenmi geçiorlarmış yolculukta:D
-----------------------------heaa aq :D zamanda yolculuk yapan adamın mezarda ne işi war yaaa
benim üle bi imkanım olsa saatim neyim genel evde çıkar aq
zuahuahu xD
-
Kedidir o kedi :D
-
bence isviçreli bi arkeolog o kazıyı araştırıyordu 100 yıl önce.. ve başkası tarafından vuruldu. yada arbede sırasında yüzüğünü iz bırakmak amacıyla bıraktı.. sonra üzerinden başka şeyler geçti.. falan filan.. yani :P
-
Bence o saatin sahibi bir arkeelog bu adam mezarı araştırıyodu bulduda fakat oraya istemediği birileri geldi 2 ihtimal var ya o saati oraya iz bırakmak için attı yada düşürdü...
-
Abi gözlerime inanamıyorum ya şu anda hayretler icerisindeyim yok böyle bi olay :|. :)
-
Sacmalamakta ustlerine olmadan, sozdebilim'le halki kandirmanin pesinde olan insanlar bunlar. Aman Harun Yahya gormesin :)
-
swatch mı bari ? :)
-
bu geçen senenin haberiydi okuduk tartıştık bitti sanıyodum gene mi hortlamış ? ne demek istiyolar yani bi de açık açık söyleyebilseler, zaman makinasımı varmış yada bu mezar 400 yaşında diye birileri onlarımı keklemiş ? ayrıca ingiliz sun, amerikan peoplsdaily gibi gazetelerin türkiyedeki karşılığı bulvar, posta fln - yada tam tersi. ne kadar ciddiye almak gerek tartışılır.
gerçi birisi bişeyi gizlemek istiyorsa bu olayı ilk önce kimsenin inanmayacağı tırt bi gazeteciyle böyle magazin gazetelerinden birine yaptırır ki kimse zaten inanmaz o saatten sonra