41 Gündür Telefonum Garantide!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

bende ıdeos x5 ı verdım camı kırılmıstı amk salakları dogru takmamıslar toz gırdı camın ıcıne

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

41 kere maşallah mübarek :)

Şikayet sitelerine bildir yine sonuç alamazsan dava edersin

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Hala telefon gelmedi. Telefonun belgeleri bende yok tüketici mahkemesine daha gitmedim birkaç    operatör azarladım.       şikayet vara yazdım. en son annem gitmiş p.tesi salı gelecek demişler nette hala tamirde deniyor. gelirse almayacağım. süresi kaç gün önce doldu. bu yüzden   telefon değiştirmelerini değil dava açıp en ileri ne onu görmek istiyorum belkide tazminat olur. çünkü o gerzek belgelerinde 30 iş günü       diye yazıyor!

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

hocam dava falan edeceksen notere git 41 iş günü doldugunu hala telefonu alamadığını falan tastiklet sonra adamlar demesin telefon geldi sen almadın diye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

hocam dava falan edeceksen notere git 41 iş günü doldugunu hala telefonu alamadığını falan tastiklet sonra adamlar demesin telefon geldi sen almadın diye.

şu an tam 51 gün oldu çıkış belgesi elbette onlarda var intewrnette hala tamirde olduğuda yazıyor sitelerinde.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 16