folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 41 Megapiksellik Telefon Satışa Çıkıyor (Nokia 808 Pureview)

41 Megapiksellik Telefon Satışa Çıkıyor (Nokia 808 Pureview)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    bu gidişle bi s.k de olmaz bunlardan yirmiüç nisanda başına çocuk geçirseler daha mantıklı işler yapar bi günde

om mani padme hum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

celik bunu yazdı:
    -----------------------------

bir kerede ince bir telefon çıkarın arkadaş ya 

-----------------------------

cihazda ccd sensör ve optic zoom var, daha fazla inceltemezler. işletim sistemi windows olmalıydı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

41 MP olmasının mantığı nedir ki onu anlamadım. Benim bildiğim DSLR makineler dahi ortalama 10-15 MP arasında geziniyor. Bu telefonun, bu şirketin amacı ne!?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim bildiğim şirketler arz-talep olayına göre yada müşterinin ihtiyacına göre ürün çıkartır ya bunlar hic mi kamuoyu araştırması yapmıyorlar hic mi anket bişey yapmıyorlar yada bunlar yapıyor da son kullanıcılar abi sınırsız kamera istiyoruz felan mı diyorlar anlamıyorum ya hani bi yerde şunu düşünüyor insan "E bunlar bu kadar aptal olamaz millet pixel pixel kamera istiyor ki bunlar da yapıyor" tamam ama kim abi bu kadar pixeli telefonda isterki ? 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

herifler ios un ve android in insanlara sunduğu sonsuz avantajlarına aldırış etmeden kurtuluşları olarak gösterdikleri telefonun sadece 41 megapixel olan kısmıyla dünya basınına tanıtım yaparak artık birçok şeyin farkında olduklarını ve kabullendiklerini fazlasıyla gösterdiler bence ..

dipnot: gerçi dediğiniz gibi hala bi sike yaramayan telefonda bile kameranın tırışkadan megapixeline bakarak milletle dalaşabilen insanlar var .o

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    aslında bunlar firmayı lastikten telefona çevirdiler simdi de yavaştan dslr a doğru kaydırıyor olabilirler :D

om mani padme hum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

fantezi iyidir fantezi. 

nokia'nın bu duruma düşmesine nedense hiç üzülmedim :)

piyasadan silinmeli tamamen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Nokia'nın olayı standartta tek el olmaktı bir süre harbiden öyle oldu ama çağ çok çok hızlı gelişiyor bunu kestiremediler pek ve belkide korktular hayallerinin peşinden gitmeyi.

E elin oğlu çıkar yapar tonlarca yenilik alır aklını milletin sonra 41 mgpx'elde kurtarmaz firmayı.

Ama sonuçta teknoloji bu iş, batan firmalar bazen çok değişik stratejilerle gelip akılları alabiliyor o yüzden nokia tamamen çekilene kadar bu işten yorum yapmak istemiyorum.

Akıl akıldan üstündür.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

41 megapixel olmasının sebebi mükemmel görüntü değil tam olarak, yaptığı iş her zoom düzeyinde hiçbir kalite kaybı olmamasını sağlamak yani 720p video çekerken full zoomda dahi yine 720p kalitesi ile çekim yapıyorsunuz 32452342x12312321 tarzı bi fotoğraf çözünürlüğü vermiyor yani o yüzden fotoğraf çekip kaydetmesi veya açması vs aynı şekil 1-2 saniye sürecek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Aga bence samsung buna rahmen ucuşta samsung galaksy s3 telefon budur ya 

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 6450 Toplam Mesaj: 50