4.212,60 Liraya Akülü Matkap Mı Olur Ne Ayak?
-
BarisYigit bunu yazdı
OSAKA !
sokmadan deliyo hocam bunlar
uzay teknolojisi
:D
-
wert bunu yazdı
o nasıl matkap laaa
transformers gibi : |
benzetme güzel uydu hocam çalışırken de aynı öyle çok seri ve darbe joule kuvvetli
-
DeWalt ve Black & Decker dışında hepsi tırt buna Bosh da dahil. Özellike DeWalt kullanıcısı olaraktan diyebilirim ki muhteşem bi' makine.
-
Lotus bunu yazdı
ışın tabancası gibi yemin ediyorum ne kadara aldın hocam
normalde 370 ti yanında başka alet edavatta alınca 330 a geldi hocam
bu arada bu tür makinalara meraklı arkadaşlar için youtube da çok güzel test videoları var
http://www.youtube.com/watch?v=DGP3ORum27c
-
BarisYigit bunu yazdı
OSAKA !
uzay teknolojisi
barış sen hakketten kralsın,bi adamın her lafı cuk diye oturur mu be kardeşim seviyorum seni gözbebeğim :)
-
BarisYigit bunu yazdı
OSAKA !
uzay teknolojisi
Allah seni nası biliyosa öle yapsın hocam bu yorum ne be :D
-
Caliber bunu yazdı
DeWalt ve Black & Decker dışında hepsi tırt buna Bosh da dahil. Özellike DeWalt kullanıcısı olaraktan diyebilirim ki muhteşem bi' makine.
aynen hocam şu an çalıştığım işyerinde 4 senedir dewalt D25013K kullanıyorum 650 watt olandan (küçük olan) o kadar tesisata gidiyorum ne orink patlattı ne bişey 4 senedir
yalnız şu var ki hiçbiri de hıtachı dh24pc3 kadar seri değil dk 1150 devir ben korniz işi de yaptığımdan joule ün yanı sıra devir hızı da önemli bnm için
-
Black&decker'dan uzak durun derim Dewalt black&decker uratmektedir en ucuz en dandik urunudur. Dewalt piyasadaki en iyi ureticilerindendir.
-
el aletlerinde makitadır alacağın aleti makita üretiyorsa ondan alacaksın yoksa bosch a yönelebilirsin ama önce makita
-
Tanesi 4'e geliyorsa değil 10, 20 tane alırım... sorun yok.
Şimdi fiyatı bu mu? değil mi?