43 Tane Sağlam Windows 7 Wallpeper
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
saçma buluyorum neden kendi bilgisayarımın ekranında windows reklamı yapayım ki.bir de hepimi korsan kullanıyoruz şimdi doğruya doğru, ne perhiz ne lahana turşusu derler adama =)
-----------------------------hocam o reklam değil, windows un tabi bir marka değeri war ama ister para vermiş ol ister vermemiş ol insan kullandığı şeyin simgesini logosunu bir yer de görmeyi istiyor, windows 7 işletim sisteminin arkadasina da masa üstüne güzel bir windows 7 wallpaper gidiyor doğruya doğru
gerçi ben sürekli tarz değiştiriyorum bir arka plan 1 haftadan fazla kaldımı sıkıyor beni =)
-
emeğine sağlık da hepsi bok gibi :D
-
hacı bunları rarlatıp hotfile yada rapide upload etmek aklına gelmedimi.... a.q sevdim bunları ama hiç brini kopyalamıycam.. bende protest adiorum bu durumu.. gözlerim şaşı oldu montö ışığından....
-
Aryan bunu yazdı:
hacı bunları rarlatıp hotfile yada rapide upload etmek aklına gelmedimi.... a.q sevdim bunları ama hiç brini kopyalamıycam.. bende protest adiorum bu durumu.. gözlerim şaşı oldu montö ışığından....
-----------------------------hocam hotfile yada rapid e koysam kimse urasmıcak bu güzelliikleri göremicekti =)
-
Üstadım tek dosya halinde rar lasan daha fazla kullanışlı olur,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Üstadım tek dosya halinde rar lasan daha fazla kullanışlı olur,
-----------------------------http://hotfile.com/dl/41878941/62ea323/40_Windows_7_Wallpapers.7z.html