444 0 375 Numarasının Beni Aramasından Gına Geldi.!
-
bizi geçenlerde dediğin gibi sabah akşam bıkmadan usanmadan aradılar
en sonunda net bağlattım o günden sonra bi daha aramadılar .
Not: 444 0 375 i arayıp 5 dk bekleyenler bide yeni internet bağlatıcama tıklayın telefon 1 kere çalmayı bitirmeden açıyorlar :D
-
samaccc bunu yazdı
bizi geçenlerde dediğin gibi sabah akşam bıkmadan usanmadan aradılar
en sonunda net bağlattım o günden sonra bi daha aramadılar .
Not: 444 0 375 i arayıp 5 dk bekleyenler bide yeni internet bağlatıcama tıklayın telefon 1 kere çalmayı bitirmeden açıyorlar :D
Zaten amaçları seni bezdirip tongaya getirmek hocam. Sen pes edip kabullenince amaçlarına ulaşmış oldular zaten. Aramamaları çok doğal.
Citizen bunu yazdıTelefonun marka ve modeli.Ayrıca işletim sistemini söyler misin ?
telefon takoz benim nokia 3120
Tnrsk bunu yazdıblackliste kaydet olsun bitsin akbanki kaydettim arayamiyo artıkhocam mesajımda söyledim, ilk aradıklarına numaraya ulaşamayınca saniyesinde diğer kayıtlı telefonu arıyor.
hacked75 bunu yazdıSürekli bayan bağlıyorlar konuş hocam zararı ne...
İnsan gibi konuşmalarım sonuca varmadığı için bu tür çıkışa yönlendim. Haliyle bu tavrıma maruz kalan kişi öc için telefonu gene aktif tutarak başka oparatörlülerinde aramasını sağlatıyor.
HoLyCat bunu yazdıŞikayetvar a şikayet et tutusarak seni arayip teyit aldıktan sonra birdaha aramaz.
Bunu deneyeceğim hocam sağol.
-
arkadaş birde yok istemiyorum dyince direniyorlar beni aradıklarında her red edişimde ya hızım düşüyor yada internette kopmalar başlıyor bilerekmi yapıyorlar denkmi geliyor anlamadm
-
zor mu beyler arayın söyleyin ttneti. aranmak istemiyorum diye hallediyorlar
-
Beni hiçbiri aramıyor. Arayanları fırçalayıp birde numaramı veritabanlarından silmelerini istiyorum. Ayrıca herhangi bir bilgilendirme, reklam, kampanya vs. duyurusu için sms veya aramaları durumunda savcılığa şikayette bulunacağımı, bu onuşmaları ayrıca telefonuma kaydettiğimi söylüyorum. Birdaha kimse arayamıyor =)
-
Benim başım daha kötü bişeyle dertte
TTnet sürekli arayıp canan hanımla görüşebilirmiyim diyor. Canan hattın eski sahibiymiş, evde internet aboneliği varmış.
Hergün arıyorlar. Hergün diyorum ki canan hanım yok bu telefonun eski sahibi, kayıtlarınızdan silin diyorum. Uğraşmıyorlar tekrar arıyorlar
Hattı kapattırmayı denedim diğer bilgileri sorduklarından yapamadım.
Bir daha ararlarsa canan hanıma kamyon çarptı şiimdi üstünü örttük diyecem
HolyOne tarafından 13/Nis/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Benim başım daha kötü bişeyle dertte
TTnet sürekli arayıp canan hanımla görüşebilirmiyim diyor. Canan hattın eski sahibiymiş, evde internet aboneliği varmış.
Hergün arıyorlar. Hergün diyorum ki canan hanım yok bu telefonun eski sahibi, kayıtlarınızdan silin diyorum. Uğraşmıyorlar tekrar arıyorlar
Hattı kapattırmayı denedim diğer bilgileri sorduklarından yapamadım.
Bir daha ararlarsa canan hanıma kamyon çarptı şiimdi üstünü örttük diyecem
:ddd
-
öldüğünüzü söylerseniz aramazlar.arayan adamlar sizin cevabınızı raporlayıp üslerine sunuyor.
mesela siz aramayın dediğinizde "aranmak istemiyor" şeklinde raporluyor, sonra bu amına koduğumun çağrı merkezlerindeki sikik yöneticiler "hadi şu aranmak istenmeyenleri bi daha arayalım" diyip hepsini tekrar aratıyolar elemanlara.sizle konuşan elemanın pek bi suçu yok aslında. yardımcı olmak istiyosanız elemana kıyak olsun istiyosanız siz konuşun eleman konuşmasın boğazları dinlensin biraz garibin.
-
bu aralar arayanım edenim yok biri arayınca yada tanıtıtm mesajları filan gelince motive oluyorum hışuma gidiyor :)