45 Kripto Uzmanı Şifreyi Çözemedi. Devlet Pes Etti
-
çözücek arkadaş varsada hiç burnunu sokmasın , çok başı ağırır hatta ağırıcak başı olmaz öyle diyim
-
BarisYigit bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Fbi'da android'in şifresini kıramadıklarını söylemişti(şu kilidi açmak için çizilen şekil adı ne bilmiyorum :P ).
Bu durumda emniyet fbi ile cia'dan dahamı güçlü :P Bizimkiler en azından database şifresini kıramıyo fbi güvenlik kodunu kıramıyo :P
Düz mantığa göre bu çıkar.
Ülkenizi bu kadarda kötülemeyin,evet yeterli sayıda teknik adam yok,ama birçok alanında çok iyi kişiler var ülkede.
çünkü bi süre sonra telefonu kitleyip gmail hesabı ile oturum açmanı istiyor :D
iş oraya gittiği için kıramıyorlar :D güvenlik kodunu aşan bi olay.
gerçi hoş şuan bunu kullanıyorum , kırılabilir mi :P
Bunu hiç kıramazlar ^_^ Nasıl yapılıyor bu, custom rom filan mı ? Yoksa androidin kendi güvenlik yazılım sistemini override filan eden program mı yazmışlar ?
-
SpArK bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Fbi'da android'in şifresini kıramadıklarını söylemişti(şu kilidi açmak için çizilen şekil adı ne bilmiyorum :P ).
Bu durumda emniyet fbi ile cia'dan dahamı güçlü :P Bizimkiler en azından database şifresini kıramıyo fbi güvenlik kodunu kıramıyo :P
Düz mantığa göre bu çıkar.
Ülkenizi bu kadarda kötülemeyin,evet yeterli sayıda teknik adam yok,ama birçok alanında çok iyi kişiler var ülkede.
çünkü bi süre sonra telefonu kitleyip gmail hesabı ile oturum açmanı istiyor :D
iş oraya gittiği için kıramıyorlar :D güvenlik kodunu aşan bi olay.
gerçi hoş şuan bunu kullanıyorum , kırılabilir mi :P
Bunu hiç kıramazlar ^_^ Nasıl yapılıyor bu, custom rom filan mı ? Yoksa androidin kendi güvenlik yazılım sistemini override filan eden program mı yazmışlar ?
custom rom hocam 8x8 e kadar çıkıyorda şifreyi açmak için bildiğin resim çiziyorum ekrana. 6x6 ideal.