+46 771 793 336
-
WarHead bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıozgunlu bunu yazdıWarHead bunu yazdı
Wapsapp üzerinden arama yapan oldumu :) beleşten takılalım sabaha kadar.
whatsapp ı var mıymış ki, bi aramak lazım.
isveçe kapak atmak için, bi kız bulup evlenirsin. randomize olayı olmamış sadece, güzel kızları ayıklasalarmış keşke :(
bir laf vardır bizim oralarda bir şeyi buldun saçaklısını niye didikliyorsun :)))
Hocam tamamda armutun her zaman iyisini kim yemek istemezki :) Müridler hanı önceden telsimde arandıkca kazan kampanyası vardı ya bunda da öyle birşey olmasın. Ailecek bunlar takılıyor olmasın bütün sülale toplanmış tek telefonla takılıyor olmasın :)
bizi de alsınlar sülaleye :) çok yazıyor mu yurtdışı aramaları, bi arkadaşım arıcam dedi de, bi soriyim öyle ara dedim.
@DaSpOnGe hocam olmuşken tam olsun, niye öyle diyorsun. hükümetin düşünmesi lazım bunları :))
-
Adamlar resmen ayak üstü ülkeler arası cinsel açlık testi yapmış.
Yine her zaman olduğu gibi birinciyiz ama :D
-
Cayan bunu yazdı
Adamlar resmen ayak üstü ülkeler arası cinsel açlık testi yapmış.
Yine her zaman olduğu gibi birinciyiz ama :D
Suanda USA %35 ile birinci hocam Turkiye %20 :D
-
olum çok arayasım geldi lan utandım da böyle bi adfspbgsdf
-
sırf bu numarayı aramak için ptt'den telefon kartı almaya gidiyorum.
-
WarHead bunu yazdı
sırf bu numarayı aramak için ptt'den telefon kartı almaya gidiyorum.
julia ullberg :,D
hocam düşürürsen, kız kardeşi, ablası, yengesi, halası, teyzesi, hatta babaannesi olmadı dayısı falan beni de görebilirsen sevinirim. Maksat vatandaşlık ^^
ozgunlu tarafından 08/Nis/16 12:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam gittim aldım aradım ama düşmedi cipli kart aldım acaba ondanmı , yarın bir de şifreli kart alıp deneyim bakalım üşendim tekrardan gitmeye. zaten bu sıralar işim gücüm de yok.
-
orayı yıkarlar
isveç alo pttden hatları test için arıyoruz telefona üfler misiniz oh taşaklarım serinledi