47. Evren TBT İttifağı Mecburiyetten Dolayı İsim Deiştirdi !!
-
Bu konu hakkında konu açmak istemiyom ama duyurmam da gerekiyo beyler kurucunun online olmaması ve de bazı hak eksikliklerinden dolayı ittifakta temas sağlanamamıştır bu yüzden oy birliğiyle yeni ittifak kurulmuştur .
buyrun başvuruları bekliyoruz ...Tag TBT ReaL Isim iTTiFaK uL TaHRiBaT by tacir sagukn ve ben
-
ittifuck ul tariqat boyle daha guzel :D
-
hoca fuck lı isimler ceza alıyor denemiştir :) bu arada aynı galakside olanlar birbirine alabildiğince ayardım etsin
uzak galaksilerdeki arkadaşlara mal yollamak şuan için sıkıntılı oluyor filo kotası 8-10 saat meşgul oluyorfazla yakıt gidiyor vs.
bide ittifka saldırısı diye bişey var bilmeyenler için 4-5 kişi 1 kişiye saldırabiliriz sirkülerden söyleyin mıhlayalalım yine aynı galaksi içinde yapılabilecekşeylerden birisi bu
herkese kolay gelsin
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
ittifuck ul tariqat boyle daha guzel :D
:D:D keske isim için sizin görüşlerinize bi konu açsaydım bea:D:D -
hoca deneyin bi uyarmadan ceza veremez zaten. olmazsa ; ittifucq ul tariqat yapin dicem ama boyle de guzel olmadi.
oyle bi buyuk bi kucuk felan cok kotu duruyor. tariqat i da dogru yazin..
-
TaHrİkAt-ul TahRiBaT
-
dontscratch bunu yazdı:
TaHrİkAt-ul TahRiBaT
-----------------------------ne kadar salakca ya boyle bi buyuk bi kucuk :| eskiden bende de vardi bu is.. simdi cook salakca geliyor :S
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------dontscratch bunu yazdı:
TaHrİkAt-ul TahRiBaT
-----------------------------ne kadar salakca ya boyle bi buyuk bi kucuk :| eskiden bende de vardi bu is.. simdi cook salakca geliyor :S
-----------------------------banada salakça geliyoda kullanmıyodum ben. hoş "q" lar da salakça geliyo ama neyse :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------dontscratch bunu yazdı:
TaHrİkAt-ul TahRiBaT
-----------------------------banada salakça geliyoda kullanmıyodum ben. hoş "q" lar da salakça geliyo ama neyse :)
-----------------------------leyn burda bana dokundurttuysan benim laptop un g si calismiyor :| ondan yaziyordum oyle :)
-
yettim gariiiiiiiii
-
Diğer ittifakta kalıpta göremeyenelr için konu up boşa beklemeyin malesesf oranaın lider online olmuo eksikler giderilemiyo ...