478 Pin Anakart Lazım
-
up
-
asus p4s533-x tavsiyemdir
önüne gelen ilk bilgisayarcıya gir.mutlaka vardır
-
konu baya eskimiş
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
asus p4s533-x tavsiyemdir
önüne gelen ilk bilgisayarcıya gir.mutlaka vardır
-----------------------------bndede asus p4800se var anakartta bi sorun var sanırım açmıyor pc yi :S kadıköyde sordum bi kaç yere 40- 50 den aşağı diyen olmadı bukdarda vermk istemiyorum kaç yıl öncesinin kartı diye daha uygun fiyata arıorum
-
ottomanmurat bunu yazdı:
konu baya eskimiş
-----------------------------okdar eskidiki ben halen kart bulamadım :D
-
mecidiyeköy piyasasında 45 den baslıo maxiumum 55 ekadar cıko 40 ada bulabiliriz sanırım yarın 50 tl ile gel istiosan gelmeden önce pm at çözelim modelleri hatırlamıom
-
the_behulder bunu yazdı:
mecidiyeköy piyasasında 45 den baslıo maxiumum 55 ekadar cıko 40 ada bulabiliriz sanırım yarın 50 tl ile gel istiosan gelmeden önce pm at çözelim modelleri hatırlamıom
-----------------------------mecidiye köyde nerde hocam daha uyguna bulablirmiyiz ki
-
mecidiyeköyde nereye girersen gir 478 pin anakart bulursun hocam. daha uyguna ne buluon ya sende alla alla:D normal iyi fiyat bunlar.40 ın altında imkansız bulamazsın 40 tllikde kesin var demiorum yarın giderbakarım amamaximum 55 tl
-
the_behulder bunu yazdı:
mecidiyeköyde nereye girersen gir 478 pin anakart bulursun hocam. daha uyguna ne buluon ya sende alla alla:D normal iyi fiyat bunlar.40 ın altında imkansız bulamazsın 40 tllikde kesin var demiorum yarın giderbakarım amamaximum 55 tl
-----------------------------tamam hocam haber verirsin bana
-
40 liraya gel al buldum. alacaksan pm at.