478Pin Anakart Aranıyor...
-
banada lazım aynı karttan hatta hepsiburadan artes marka alsam diyodum. çokmu kötü hocam o kart? ne sorunu var? bide seri port varmı o kartta? hiç bi açıklama koymamışlar siteye.
-
hocam ramlerin ne ddr mi sdram mi ? ona göre
-
sdram olması lazım hocam 512mb sdram var bitane
-
dargut bunu yazdı:
-----------------------------
banada lazım aynı karttan hatta hepsiburadan artes marka alsam diyodum. çokmu kötü hocam o kart? ne sorunu var? bide seri port varmı o kartta? hiç bi açıklama koymamışlar siteye.
-----------------------------hocam bi sorunu yok aslında driverlarını yükleyemedim o kadar kart sıfır duruyo 150 kağıt verdim ama kuramadım adam da işlemcimiçaldı gittim zarla zorla aldım ama papaz oldk bikere o yüzden driverlarını kurduramadım kendimde kuramadım istersen snaa satıyım =)
-
-
baktım hocam saolasın ama güven olmaz ya öyle yerlere bn özellikle sadece tahribatta böyle bi konuyu dile getirdim güvwndiğim için...
-
akbaba59 bunu yazdı:
-----------------------------dargut bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam bi sorunu yok aslında driverlarını yükleyemedim o kadar kart sıfır duruyo 150 kağıt verdim ama kuramadım adam da işlemcimiçaldı gittim zarla zorla aldım ama papaz oldk bikere o yüzden driverlarını kurduramadım kendimde kuramadım istersen snaa satıyım =)
-----------------------------sagol beni düşünüyosunda :D çok vermişsin ya hepsiburada da 100 TL ye satıyolar o kartı. peki o kartta seri port varmı? benim için önemli cevaplarsan sevinirim.