folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 478Pin Anakart Aranıyor...

478Pin Anakart Aranıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    banada lazım aynı karttan hatta hepsiburadan artes marka alsam diyodum. çokmu kötü hocam o kart? ne sorunu var? bide seri port varmı o kartta? hiç bi açıklama koymamışlar siteye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hocam ramlerin ne ddr mi sdram mi ? ona göre
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    sdram olması lazım hocam 512mb sdram var bitane
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

dargut bunu yazdı:
    -----------------------------
    banada lazım aynı karttan hatta hepsiburadan artes marka alsam diyodum. çokmu kötü hocam o kart? ne sorunu var? bide seri port varmı o kartta? hiç bi açıklama koymamışlar siteye.

hocam bi sorunu yok aslında driverlarını yükleyemedim o kadar kart sıfır duruyo 150 kağıt verdim ama kuramadım adam da işlemcimiçaldı gittim zarla zorla aldım ama papaz oldk bikere o yüzden driverlarını kurduramadım kendimde kuramadım istersen snaa satıyım =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

buraya bak hoca

http://www.borsapazar.com/urunlistesi.php?durum=2&kategoriid=5&altkategoriid=15

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    baktım hocam saolasın ama güven olmaz ya öyle yerlere bn özellikle sadece tahribatta böyle bi konuyu dile getirdim güvwndiğim için...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

akbaba59 bunu yazdı:

dargut bunu yazdı:

hocam bi sorunu yok aslında driverlarını yükleyemedim o kadar kart sıfır duruyo 150 kağıt verdim ama kuramadım adam da işlemcimiçaldı gittim zarla zorla aldım ama papaz oldk bikere o yüzden driverlarını kurduramadım kendimde kuramadım istersen snaa satıyım =)

sagol beni düşünüyosunda :D çok vermişsin ya hepsiburada da 100 TL ye satıyolar o kartı. peki o kartta seri port varmı? benim için önemli cevaplarsan sevinirim.

Toplam Hit: 1617 Toplam Mesaj: 18