497TL'lik Teknosa Çeki, 397TL'ye Satılık (350 TL'ye Düştü)
-
şu çeki sataydık da, sonra konuyu dövüşmeniz üzere komple sizlere bırakıp gideydim (:
500TL'lik teknosa hediye çekini 350TL'den veriyorum müritler, konu başlığını editleyemedim.
-
muaythaist bunu yazdı
şu çeki sataydık da, sonra konuyu dövüşmeniz üzere komple sizlere bırakıp gideydim (:
500TL'lik teknosa hediye çekini 350TL'den veriyorum müritler, konu başlığını editleyemedim.
Parçalı kullanım yapılabiliyor mu?
-
üstad mesajım kayboluyor arada, şu gereksiz tartışmaları yetkili bir muhterem silse de,
350TL yaptım 500liralık çeki şöyle ortada görünse (:
hatta ilk mesajı ve konu başlığını editleyemiyorum, oraları da güncellerse bi yetkili makbule geçer.
ya da beni yapın yetkili mod admin şeyh bişe, tertemiz edeyim ortalığı :D
@LynXMaSTeR hocam çeke baktım, olmaması için bir sebep göremedim. yine de varsa tecrübeli bir mürit aydınlatabilir..
bana kalırsa 3-5 ürün toplam 497TL'yi geçtiği sürece kullanabilirsin.
-
Benim demek istediğim o değil hocam.
150 liralık bi ürün aldım diyelim çekin 150 tl sini kullanıp kalan 350 tl lik kısmı daha sonraki alışverişte kullanabiliyor muyum?
-
sanmıyorum hocam
-
konuya ÇEKidüzen veren mod'a teşekkür eder, üsküdar'a gelirse elmalı soda ikramını kendime borç bilirim (:
-
hocam son kullanma tarihi falan var mı ?
-
PEAK bunu yazdı
-
muaythaist bunu yazdıPEAK bunu yazdı
hocam cok pardon ya :) dikkat dagınıklığı için ilaç kullanıyorum bitmek üzre oldugu için kısıtlı kullanmaktayım yani la ne kadar kibar ve düzgün bir cümle kurdum yeminle nasıl hosuma gitti yazdıkca yazasım uzakttıkça uzatasım geliyor :D
sonuç olarak şu ayın ilk haftası bir matematik yapayım yüksek ihtimalle alırım tabi almazlarsa cok saygı değer müriddaşlarım -
bende takipteyim alan olmazsa
hocamın da aklına yatarsa 300 e marmaraya atlar üskürdar da elden alırım