4K Background Youtube Kanalım İçin Fikirleriniz Neler
-
yanak bunu yazdı
Yıllar yıllar önce bi mürid böyle bişey paylaşmıştı, yağmur sesi eşliğinde şömine ateşi falan iyiydi. Büyük ekran tvde açıp ışığı kapatınca on numara ortam oluyo :)) abone oldum dostum, arada izlerim..
kim niye izler derken ufkumu actin :)
hosuma gitti gercekten. madem gercekten söminenin tamaminin gorunecegi video cekebilirsin. sahsen oyle gorunmesi guzel olurdu.
-
aklima geldi yercekimi filmini karanlikta seyrettigimde uzaydayim sanmistim. uzay konsepti de olabilir .
-
EnableTurk bunu yazdı
Ben çok beğendim, benim de kafamda buna benzer farklı bi konsept var. Ama tavsiyem, görsellerin üzerine yazı yazma. (Ya da sadece İngilizce kısa bi kelime "4K Background" gibi..) Bir de bu çevirileri yaparken ahrefs.com/keyword-generator kullan derim.
Başarılar şimdiden.
Sayende yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum hocam, eyvallah çok işime yarayacak.
-
Ben izlediğimde direk acep yanıp düşecek mi odunlar diye düşündüm düşmüyor, düşse güzel olur :D
şu kanal efso:
https://www.youtube.com/@NomadicAmbience
bu tip kanal önerisi olan varsa alırım bir dal
dcpromo tarafından 26/Ara/22 12:51 tarihinde düzenlenmiştir -
çift
dcpromo tarafından 26/Ara/22 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
maşallah odunlar ne ağacıysa bi türlü kül olmadı :)
-
hocam kesin değil ama bildiğim kadarıyla yutubeda önemli olan aktivite sürekli video atarsan belli zaman sonra patlıyor videolar
-
futurist bunu yazdıyanak bunu yazdı
Yıllar yıllar önce bi mürid böyle bişey paylaşmıştı, yağmur sesi eşliğinde şömine ateşi falan iyiydi. Büyük ekran tvde açıp ışığı kapatınca on numara ortam oluyo :)) abone oldum dostum, arada izlerim..
kim niye izler derken ufkumu actin :)
hosuma gitti gercekten. madem gercekten söminenin tamaminin gorunecegi video cekebilirsin. sahsen oyle gorunmesi guzel olurdu.
Hazırlaması zaman alıyor biraz ama hepsi aklımda. Güzel videolar da gelecek :)
-
futurist bunu yazdı
aklima geldi yercekimi filmini karanlikta seyrettigimde uzaydayim sanmistim. uzay konsepti de olabilir .
Bir tane deneme yaptım dün yayınladım sanırım. Geliştireceğiz.
-
dcpromo bunu yazdı
Ben izlediğimde direk acep yanıp düşecek mi odunlar diye düşündüm düşmüyor, düşse güzel olur :D
şu kanal efso:
https://www.youtube.com/@NomadicAmbience
bu tip kanal önerisi olan varsa alırım bir dal
Düşeni de deneriz hocam :)