folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 4K UHD TV Önerisi Ve İndirim Kuponu Olan ?

4K UHD TV Önerisi Ve İndirim Kuponu Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

hocam philips alma ( eğer box alıcaksan al )

görüntü kalitesi muhteşem

ama işletim sistem y*rrk gibi çok kasıyo 

https://www.hepsiburada.com/philips-43pus6503-12-43-108-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-pm-HB00000BDNJU

benim tv yukaridaki. smart fonksiyonu cok dandik ama kablolu internetle hiz sorunu yasamiyorum. netflix, youtube uygulamasi harika. iptv de isimi fazlasiyla görüyor. onun disinda kesinlikle goruntu kalitesi cok iyi. 

öyle smart fonksiyonu çok kötü ama gerisi harika

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    sezaiaktas
    sezaiaktas's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İsteyen olursa avrupatr . com da 2000 TL lik hediye çeki alabiliyorum.  1750 TL den verebilirim.

Kullanım Şekli : Sadece www . avrupatr . com'da geçerlidir. Avrupa Elektronik mağazalarında kullanılamaz.
    Kapsamı : Tüm ürünlerde geçerlidir.
    Geçerlilik : Satın aldığınız tarihten itibaren 3 ay süresince kullanabilirsiniz.
    Bölünemez : Tek seferde kullanılır. Farklı alışverişlerde kullanılamaz.
    Birleştirilemez : Hediye Çekleri birleştirilemez. Bir alışverişte sadece bir adet Hediye Çeki kullanilabilir
    Kullanım Şartı : Toplam Alışveriş bedeli Hediye Çeki değerinin üzerinde olmak zorundadır. Örneğin 100TL’lik hediye çeki 101 TL ve üzerinde kullanılabilir. Farkı kullanıcı öder.
    İptal : Hediye Çeki satın alındıktan sonra iptal gerçekleştirilemez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek
    mstfckmk58 bunu yazdı

Bende bakıyorum geçen sene 55mu9000 almadım 5000₺ ye pişmanım :) hepsiburadada 55nu8000 bikaç gün önce 5600 civarıydı. Biraz daha düşerse alacağım bende :)

Samsun 55muxxxx serisi hoşuma gidiyor şahsen

TeknikA tarafından 23/Şub/19 11:32 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

İyi bişey arıyorsan direk japon al bütçeni yükselt ama tv için 10 yıl hesap yapma.8k lı içerik istiyorum diyorsan direk adres panasonic, Sony, sharp vs diğer tank gibidir. İyi bildiğim diğer japon envailer gibidirler.2007 yılı da Philips lcd almıştım garantisi biterken 23. Ayında piksel sorunu oldu tv yi geri iade ettim parasını geri ödedi Philips şu an öyle bişey mümkün değil o ayrı.şimdi annemde olan viera kablolu paylaşımlara açık günümüz donanımlarında bir TV hala taş gibi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Tv konusunda çok araştırma yaptım, flash belleğe farkli görüntüler atıp onlarca tvde test ettim.

55 ve 65 inc LG var. 

2.8metre izleme mesafesinden 55''

3.5 metre izleme mesafesinden 65'' şeklinde kullanıyorum.

Ikisi de lgnin üst ancak 3d olmayan modelleri,görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Samsung ile arada fark neredeyse yok. 

Hepsiburada indirimleri takip et hocam daha ucuzu olmuyor pek. Bir de n11 sadece lgtv satan bir mağaza vardı. 

Toplam Hit: 3613 Toplam Mesaj: 26
samsung lg sony oled qled uhd sli̇m tv