4,Nesil Pod Touch
-
anladım hocam ben normalde bugün gidip 32gb 3.nesil alıcaktım da taksit olmadan bunu halledemem, ama düşünen arkadaşlar gerçekten çok düşünsün süper..
-
Pahalı diyenlerin anlamadıgı bi nokta var, 3. nesil olanların fiyatları bilkom da olanlar. Bu konu da bahsi geçenler ise 4. nesil, yani TR de satışta değiller. http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NTEyOTc dan satış fiyatlarına bakabilirsiniz. Ayrıca fiyatlar gayet makul, alabileceklere tabi :)
-
8GB fiyatı Türkiye deki satış fiyatından pahalı gerçi 10 tl felan bir fark hesap ettim. (daha satışa çıkmadı ama Amerika Türkiye değerlendirmesi yaptım)
Ama 32 GB ve 64 gb uygun olduğunu beklirtmek isterim. Tabi Apple Türkiye satış politikasında değişiklik yapmazsa ki sanmıyorum senelerdir yapmıyor ve yapmaz!
Faturalarıyla satacaksınız değil mi yoksa uluslar arası garantisi fıss olur.
-
cift kamera 720p video cekik goruntulu konusma retina display war bilkomdakiler 3. Nesil. ayrıca Faturali yani 1 yil uluslararasi garantyle getryoruz arkadaşlar ürün çıkalı daha 1 hafta oldu trde büyük teknoloji mağazalarının hiçbiri satmıyor
-
arkadaşlar fiyatlar üstünden ikramlar yapılacaktır.
-
Yerim olsa isteyene getirirdim ABD'den, 250 TL kar bence cok.
-
tabikide sizin bileceğiniz iş hocam isteyen alır istemeyen almaz tşcaret sonuçta bu
-
arkadaşlar son fiyatlrımız
8gb 550
32gb 630
64gb 780 lira olmaktadır ürünler ayın 28inde elimzde ister elden ister kargoyla max 30unda elinizde. daha fiyata weren yok sahibindene gg ye baktık ürünü tr de satılan 3 nesillerle karıştırmayın.
-
cok pahalı fıyatlar ebayde donuyor fıyatların ne kadar oldugu
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Yerim olsa isteyene getirirdim ABD'den, 250 TL kar bence cok.
-----------------------------Tahribatta yok mu yav soyle ucuz ucuz getirtebilen birileri :|
valla getirtilebilse alirdik :S