4,Nesil Pod Touch

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

anladım hocam ben normalde bugün gidip 32gb 3.nesil alıcaktım da taksit olmadan bunu halledemem, ama düşünen arkadaşlar gerçekten çok düşünsün süper..

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Pahalı diyenlerin anlamadıgı bi nokta var, 3. nesil olanların fiyatları bilkom da olanlar. Bu konu da bahsi geçenler ise 4. nesil, yani TR de satışta değiller. http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NTEyOTc dan satış fiyatlarına bakabilirsiniz. Ayrıca fiyatlar gayet makul, alabileceklere tabi :)

Bir var,Bir yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

8GB fiyatı Türkiye deki satış fiyatından pahalı gerçi 10 tl felan bir fark hesap ettim. (daha satışa çıkmadı ama Amerika Türkiye değerlendirmesi yaptım)

Ama 32 GB ve 64 gb uygun olduğunu beklirtmek isterim. Tabi Apple Türkiye  satış politikasında değişiklik yapmazsa ki sanmıyorum senelerdir yapmıyor ve yapmaz!

Faturalarıyla satacaksınız değil mi yoksa uluslar arası garantisi fıss olur.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

cift kamera 720p video cekik goruntulu konusma retina display war bilkomdakiler 3. Nesil. ayrıca Faturali yani 1 yil uluslararasi garantyle getryoruz arkadaşlar ürün çıkalı daha 1 hafta oldu trde büyük teknoloji mağazalarının hiçbiri satmıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

arkadaşlar fiyatlar üstünden ikramlar yapılacaktır. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Yerim olsa isteyene getirirdim ABD'den, 250 TL kar bence cok.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

tabikide sizin bileceğiniz iş hocam isteyen alır istemeyen almaz tşcaret sonuçta bu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

arkadaşlar son fiyatlrımız

8gb 550

32gb 630

64gb 780  lira olmaktadır ürünler ayın 28inde elimzde ister elden ister kargoyla max 30unda elinizde. daha fiyata weren yok sahibindene gg ye baktık ürünü tr de satılan 3 nesillerle karıştırmayın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

cok pahalı fıyatlar ebayde donuyor fıyatların ne kadar oldugu

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------

Yerim olsa isteyene getirirdim ABD'den, 250 TL kar bence cok.

-----------------------------

Tahribatta yok mu yav soyle ucuz ucuz getirtebilen birileri :|

valla getirtilebilse alirdik :S

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5488 Toplam Mesaj: 38