4.Sakarya Buluşması..
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
hacktorx bunu yazdı:
tam da o saatlerde sakaryadan geçiyor olcam :D ay önce taşındım düzceye. sakaryada yaşıyodum.
-----------------------------gel hocam bekleriz. elimle koymuş gibide bulurum seni :D hezarfen ve sir bu konuda tecrübeli :D
edit: smirnoff yazmamış işi garantiye alalım. yarın saat 6 da saatin orada buluşuyoruz hafızlar
-----------------------------gelmeye çalışıcam. pm den tel yazın ben yetişebilecek gibi olursam öğleden sonra ararım. mesai bitimi çıkcam yola bi aksilik olursa yetişemeyebilirim ama şimdilik görünen bi değişiklik yok gibi programda. yarın mesai bitiminde izmite geçicem düzceden. vakit denkgelirse 1az vaktim olur diye tahmin ediyorum mola niyetine :) güzel olur.
-
Ya bir nasip olmadı buluşmak, keşke bende gelebilsem.
-
attım pm hocam.
@esconda
gel hafız sen hangi memlekettesinki?
@hezarfen
hacı vaktinde gelmeye çalışında 9-10 arası halı saha maçım var benim. doktorlarla.
-
Buluşma her zamanki gibi harikaydı , Ajan tavlada hezarfeni yine mikti..
7 kişi ajanın golfüyle Seyahat etmeye kalkınca , bazı müritler akraba oldu.. Yinede herşey süperdi.. Teşekkürler :) -
way be hemşerilerime bak :D
-
Explosive bunu yazdı:
way be hemşerilerime bak :D
Ne sandın hafııııız :D -
adam beni 4-0 yenerken tavlada oyunu bıraktırdım be daha ne olsun :D
yinede güzeldi bi dahaki sefere daha kalabalık olmak ümidiyle
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------adam beni 4-0 yenerken tavlada oyunu bıraktırdım be daha ne olsun :D
-----------------------------birdahakine inş. bende olucağım.. ve tavla oynamak isterim sennle hocam :)
-
karizma_18 bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------adam beni 4-0 yenerken tavlada oyunu bıraktırdım be daha ne olsun :D
-----------------------------birdahakine inş. bende olucağım.. ve tavla oynamak isterim sennle hocam :)
-----------------------------oynayalım hocam antreman yap ama (:
hezarfenden tüyoları alabilirsin :D