4Shared Yasaklandı
-
gün geçmesinki türkiyede bir site yasaklanmasın birkaç şey üst üste paylaşim dedim 4sharedi yasaklamışlar aq bu nasıl iş anlamadım gitti yakında burayıda yasaklarlar gibime geliyor yavşaklar
-
burası bi kaç kere engellendi zaten hacı :D
-
ya sövmmim bigünde diyorum aq her gün sövdütüyorlarr arkadaş bi yandan sanalda paylaşım yasak diyosun sonrada memleketi yabancılarla paylaşıosun anladıysam arab olayım
-
"4shared yasaklandı" diye başlık atsaydın boşuna girip okumak zorunda kalmazdık.
Mynet, milliyet'e tık için başlık koymuyorsunuz sonuçta..
-
Megaupload kapatlmıştı hatırlarsan. Şimdi onlarda mega isimli bir site açacak ama bu sefer erişim engelleme yada kapatma işi çok zor olacak. Bu işi tuttururlarsa diğer sitelerde aynı yapıya dönebilir. O zaman bu erişim engeli zırvalarını uzunca bir süre duymayız gibi geliyor bana...
-
blackglove bunu yazdı
ya sövmmim bigünde diyorum aq her gün sövdütüyorlarr arkadaş bi yandan sanalda paylaşım yasak diyosun sonrada memleketi yabancılarla paylaşıosun anladıysam arab olayım
Haklısın Demekten Başka Bir Şey Diyemiyorum... Hak Yorumu Biliyorum Yapardımda Başımı Belaya Sokmak İstemiyorum.. -
kaanstain bunu yazdı
"4shared yasaklandı" diye başlık atsaydın boşuna girip okumak zorunda kalmazdık.
Mynet, milliyet'e tık için başlık koymuyorsunuz sonuçta..
-
Çoktan yasaktı diye biliyorum ben ama güzel siteydi ya
-
Dünyada DNS profosörü millet olduk saolsunlar :D
-
an itibariyle sorunsuz çalışmakta.Hala dns kullanmayan insanlar varmı Türkiye de
-
Format sonrası her Türkiye vatandaşının karşılaştığı durum.Driverlardan önce dns yapıldığı bir ülke olduk.