folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Adet Rapid Hesap 100GB+

5 Adet Rapid Hesap 100GB+

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Hacı bunların passları sonradan değişiyonmu sen yarıdayken error veriyor tekrar giriyorum login olmuyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Ben FreeRapid diye bir Program buldum bulalı, Pre aramaktan vazcaydım. Linkleri atıyom sıraya, Yavaş yavaş Aheste Aheste Köşesinde çalışıyo indiriyo, İndirme Hızıda Fina deel. İşimi Görüyo işte.

Bide Rapidle, Birden çok indirim yaptığımdan Webim ağırlaşıyodu, Bu Tek tek İndirdiği İçin O Sorunumda kalktı ortadan.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla Ben FreeRapid diye bir Program buldum bulalı, Pre aramaktan vazcaydım. Linkleri atıyom sıraya, Yavaş yavaş Aheste Aheste Köşesinde çalışıyo indiriyo, İndirme Hızıda Fina deel. İşimi Görüyo işte.

Bide Rapidle, Birden çok indirim yaptığımdan Webim ağırlaşıyodu, Bu Tek tek İndirdiği İçin O Sorunumda kalktı ortadan.

-----------------------------

Hocam biLiorm cryptoLoad,jdownLader vs bunLar seni bekLetir oradaki captcha'yı çözene kadar ama normaL premium hesabın oLursa ne bekLersin nede 50/60kb iLe downLoad yaparsın,benm şuan 1 mbit sınırsız var 107 iLe sabit indiriorm :)

Ayrıcada

Devam edeLim ...

accountid=3675221
    password=21032001

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    accountid=7911423
    password=uCs4H48X
Toplam Hit: 5215 Toplam Mesaj: 35