5 Adet Rapid Hesap 100GB+
-
Hacı bunların passları sonradan değişiyonmu sen yarıdayken error veriyor tekrar giriyorum login olmuyo
-
Valla Ben FreeRapid diye bir Program buldum bulalı, Pre aramaktan vazcaydım. Linkleri atıyom sıraya, Yavaş yavaş Aheste Aheste Köşesinde çalışıyo indiriyo, İndirme Hızıda Fina deel. İşimi Görüyo işte.
Bide Rapidle, Birden çok indirim yaptığımdan Webim ağırlaşıyodu, Bu Tek tek İndirdiği İçin O Sorunumda kalktı ortadan.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Valla Ben FreeRapid diye bir Program buldum bulalı, Pre aramaktan vazcaydım. Linkleri atıyom sıraya, Yavaş yavaş Aheste Aheste Köşesinde çalışıyo indiriyo, İndirme Hızıda Fina deel. İşimi Görüyo işte.
Bide Rapidle, Birden çok indirim yaptığımdan Webim ağırlaşıyodu, Bu Tek tek İndirdiği İçin O Sorunumda kalktı ortadan.
-----------------------------Hocam biLiorm cryptoLoad,jdownLader vs bunLar seni bekLetir oradaki captcha'yı çözene kadar ama normaL premium hesabın oLursa ne bekLersin nede 50/60kb iLe downLoad yaparsın,benm şuan 1 mbit sınırsız var 107 iLe sabit indiriorm :)
Ayrıcada
Devam edeLim ...
accountid=3675221
password=21032001 -
accountid=7911423
password=uCs4H48X