5 Arkadaş Tatil Yapacağız Ama?
-
erken rezervasyonla alanyada 7-10 gün herşey dahil otel bulabilirsiniz.
Ama!
5 erkek alması için otelde tanıdığını olacak veya turla gitmeniz lazım geçen yıl biz 2 erkek almadıllardı. ets ile gittik.
-
Muğla da öğrenciler için güzel yerler haftalık 200 liraya kıralanıyor ev gerisi sizin mesela bunun gibi istersen muğlada okuyan bir arkadaşıma sorarım nerde kaldıydınfelan gibisinden
-
tarih belli ise booking.com dan otel bakın kendinize. antalya çıralıda pansiyonlar var gayet uyguna kalırsınız. karı kız olayına girmeye gerek yok 3-5 günde bide bu parayla zor biraz.
-
https://dogadayiz.net/dogadayiz-multi-aktivite-paketi-2/#content
inceleyin gencler :)
-
"Likya yolu" , çadır için kira bile vermeyebilirsiniz çoğu zaman ormanda kalırsanız. Gençsiniz gezin bütün yolu, gidip takılı kalmayın bi yere.
-
Muğla - Akyaka bir bakın. Kişi başı 500 den 2500 lira paraya yeme içme dahil mi bu paranın içinde belirtilmemiş ama hemen hemen her yerde 15-20 günlüğüne apart kiralayabilirsiniz. Pansiyondan çok daha cazip gelecektir. Tabi sezon açılır açılmaz apart hizmeti veren yerleri arayıp konuşun fiyat alın hatta rezervasyon yaptırın ki gittiğinizde sap gibi kalmayın.
-
flassy bunu yazdı
500 liraya 7 gün tatil yaparsan banada söyle bende gideyim.
adam başı 500 diyor hocam tutacaklar bi pansiyon odası 500 lira ona gider 2500 bunlara kalır iyide takılırlar diye düşünüyorum
-
Baracuda bunu yazdı
sana kesin olan tek bir şeyi söylüyorum hocam 5 arkadaş gidiyorsanız KADINI UNUTUN
:) +1
-
Hacı bende 18. levele gelince direk orgy'nin kilidi açılıyor sanıyordum ama yanılıyormuşum.
35'lik bi kadın yada 17 yaşındaki salak bi stajyerden fazlasını bulamadım.
-
Silifke Anamur'a kadar bakir koylarda kamp yapabilirsiniz.