5. Geleneksel TBT İstanbul Ada Buluşması [Büyükada]
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------
abi yok yemek çok güzeldi ellerine sağlık herkezin ama sabah yediğim börekle birleşince beni mahvetti sanırım...
Zaman gelir bizde sana atlarız be abi öyle hep atlıyan bizdik deme istersen ;D
-----------------------------gün gelir devran döner :D umut domates doğramayı bırakmasaydı efsane olacaktı mangal :D
-
herşey için teşekkürler hocalar uzun essek cok guzeldi yemekte iyiydi ama en iyisi eve donus otobusunde yanima oturam hatundu :D
-
eyvallah güzeldi. böyle uzun eşşeğe can kurban :) tek kale oynadık :) mangaldanda doydum şahsen..
-
yayında yapımda emeği geçen bütün herkese teşekkürler, cok güzeldi, yastık olmama ragmen devrildiğim bi uzun eşşek kazasından sonra köftelerle tatlıya bağladımız olay paha biçilemezdi :D hele o teknede dans eden hatun... kesin rüyama girer :P
-
belimin *** kodunuz :D
resimleri de atin bakalim.
-
Bulusmaya gelmeyen arkadaslar icin ballandira ballandira anlatma, canlarini cektirme postudur... Saat 9da hava ne cok sicak ne cok soguk iken gayet guzel bulustuk. Vapur gelene kadar makaramizi yaptik, tanistik, muhabbet ettik. Sonra tikis tikis bir vapurda kendimize oturacak yer bulup pringles esliginde batak oynayarak adaya vardik. Sucuklari ve kofteleri aldik... Ohhh bir gormeliydiniz :P Bisiklet kiralayan kiraladi. Kiralamayan faytonla yukari gecip bekledi. Mekana girince kimi birasini kimi colasini acip uzun esek oynamaya basladi. Bulundugumuz yerin 100 metre ilerisinde yatta striptiz yapan bayanlar vardi. Oyunu oynayip yemeklerimizi yedik. Su ana kadar direge vurulmamis tum muridleri direge vurduk. :D Bir kisi disinda :P Ve donduk. Nasil bulusma ama, gelmeyenler catlasin ak :))))
-
batakta da herkesin eline verdim bunuda atlamamak lazım şimdi :)
-
resimleri isterük :)
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------buarada abi kontackte davetiyesi istiyorum :D
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------buarada abi kontackte davetiyesi istiyorum :D
-----------------------------açıyorum şimdi konuyu