5 Günde 53 Milyon İzlenen Video : İlk Öpücük
-
Mert_648 bunu yazdı
2:09 sn güldürdü :)
bu ilk öpücük vidosundaki adamlardan birinde bu rustaki gibi özgüven olsa yatrr ükerdi hepsi
hacı burda kızlar mı anormal eleman mı yakışıklı ben anlamadım bunun sırrı ne lan :D
videoyu açmadan vitaly olduğunu anladım :)
-
sonra hepsi kameramanı öpecek sandım amk :)
bir film vardı bakış açını değiştir diye hani.
şu erşan kuneri olanından :) -
palakan229 bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Türkiye'de olsa bi tane bile bayan bulamazlar :)))
Hocam tam tersi olmasın. Malum Türkiye'deki erkekler namus bekcisi ama birkaç site yazsan google amcaya, sürüsüyle geceyi bir erkekle geçirmek isteyen hatun var. :) Zor değil yani. Bolca Amerikan, İngiliz vb dizileri izleyen gençler, bu tarz şeyleri normal karşılıyor. Onuda geçtim Türk Tv dizilerinde Behlül-Bihter sahnelerinin getiridiği yeni televizyonculuk(öpüşmenin yer almadığı dizinin artık olmayışı) anlayışını saymıyorum bile.
Bir öpücük çokda möhim bir şey değil. ;) Bir insanın hayatında -tam anlamıyla dini inacına bağlı olanları kastetmiyorum- olması gereken şeylerin başında yer alıyor diyebilirim.
nerde la o siteler?
-
Midem bulandı. İnsan az seçici olur. Tanımadığın insanı ne diye öpersin?
herlocksholmes tarafından 16/Mar/14 09:02 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıpalakan229 bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Türkiye'de olsa bi tane bile bayan bulamazlar :)))
Hocam tam tersi olmasın. Malum Türkiye'deki erkekler namus bekcisi ama birkaç site yazsan google amcaya, sürüsüyle geceyi bir erkekle geçirmek isteyen hatun var. :) Zor değil yani. Bolca Amerikan, İngiliz vb dizileri izleyen gençler, bu tarz şeyleri normal karşılıyor. Onuda geçtim Türk Tv dizilerinde Behlül-Bihter sahnelerinin getiridiği yeni televizyonculuk(öpüşmenin yer almadığı dizinin artık olmayışı) anlayışını saymıyorum bile.
Bir öpücük çokda möhim bir şey değil. ;) Bir insanın hayatında -tam anlamıyla dini inacına bağlı olanları kastetmiyorum- olması gereken şeylerin başında yer alıyor diyebilirim.
nerde la o siteler?
Aynen pusuya yattık siteleri bekliyoruz @palakan229.
-
bunun köpek versiyonu çıkmış ilk koklaşma gibi birşey
-
oldum olası hiç sevmemişimdir böyle şeyleri, yok free hug yok 1000 tane kadın göğsüne dokunmak yok öpücük. dünya nereye gidiyor amk. yaa. amk malları.
onu izyeleceğinize buna bakın.
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/zaferin-99-yili.html?position=0
-
oyuncuları tut
at başlık" ilk öpücük"
millette öyle sansın.
yada bir ihtimal:
sadece psikolojik test olabilir en mantıklı sebep bu.
çok fazla psikolojik deney yapılıyor. tam karşılığı olmasada :
http://onedio.com/haber/sonu-korkunc-biten-10-psikoloji-deneyi-223567
-
futurist bunu yazdı
oyuncuları tut
at başlık" ilk öpücük"
millette öyle sansın.
yada bir ihtimal:
sadece psikolojik test olabilir en mantıklı sebep bu.
çok fazla psikolojik deney yapılıyor. tam karşılığı olmasada :
http://onedio.com/haber/sonu-korkunc-biten-10-psikoloji-deneyi-223567
her konuda sen, illa bi bilmişlik. Tuhafsın vesselam :)
-
koy brazzersa oynasın abi.