folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Günde İngilizce Öğrenmek Mümkün Mü ?

5 Günde İngilizce Öğrenmek Mümkün Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

maximuss ve flybatwin, verdiğiniz bilgiler için sağolun.

Kelime haznemin olduğuna inanıyorum.Hala geliştirmeye çalşıyorum.Fakat şu gramer denen lanet şeyi bir türlü oturtamadım.Hoca yaptığım essaylerde falan çok iyi fakat gramere dikkat yazıyor sürekli.

Maalesef gramer benim için bir dert.Danger mesela.NErde dangerous, nerede danger, as..as vs.. gibi orturtamadığım şeyler var.Tabi temelinde Türkçe kurallarınıda tam bilmem o olaiblir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss ve flybatwin, verdiğiniz bilgiler için sağolun.

Kelime haznemin olduğuna inanıyorum.Hala geliştirmeye çalşıyorum.Fakat şu gramer denen lanet şeyi bir türlü oturtamadım.Hoca yaptığım essaylerde falan çok iyi fakat gramere dikkat yazıyor sürekli.

Maalesef gramer benim için bir dert.Danger mesela.NErde dangerous, nerede danger, as..as vs.. gibi orturtamadığım şeyler var.Tabi temelinde Türkçe kurallarınıda tam bilmem o olaiblir.

-----------------------------

iste gramer isi sakat. cunku avrupa-iran dilleri kurulus bakimindan turkceyle terstir. bazen bu yazilarimada yansimakta. bende farkindayim bazen devrik cumleler kuruyorum...

ingilizce-bulgarca kasinca, turkcede arada kayniyor istemeden ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya hacı kim ne derse desin inan kelime hazinesi olmayan yada normal zekalı bir insan kesinlikle   öğ-re-ne-mez.

250 kişiden 1 kisi belki öğrenir.Ya akıl var mantık var zaten 5 günde hadi 50 saat calıstın diyelim.Hadi 50 da değil 60 saat calıstın diyelim bunun grameri var,kelime öğrenmesi var speakingi var karsıdaki birinin konustugunu anlama var speakingde yani imkansız.

Millet eşek sanki bu kadar kasıyorda öğrenemiyor.He adam sağlam düzenli calısır pratik zaten cok önemli pratiğide sağlamdır 5-6 ayda bayağı öğrenir en azından bir Avrupalı kadar.Bu işi su kadar basite indirgiyorlar ya kıl oluyom. 5 günde ingilizce,5 saatde ingilizce,5 dakikada ingilizce : |

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

5 günde mi oha

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

yuh  yalanında bukadarı   aklıma mazotci geldi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

5 günde öğren 5 saat ingilizce konuşma öğrendiğin herşey kafanda uçar olurmu öyle şaçmalık ya sen iyiyi görmek istediğin için öğrenrim diyorsun gaza gelme

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

5 günde ingilizce ögretiyorsalar 10 günde profesör 20 günde ordinaryüs 30 günde de seni bilim adamı yaparlar 40 günde evrenin şifrelerini çözersin 50 günde uzaylılarla iletşime geçersin 60 günde kendini tanrı ilan edersin.

bunlar sanırım ingilizceyi bilgisayardaki gibi kopyalayıp sana yapıştırıcaklar flash bellek hesabı

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben gülüyorum buna :D lisede 2 sene yabancı dil bölümünde okudum + dersanede 1 sene yds hazırlığı yaptım + 1 sene hazırlık okudum + ist. üni. ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim ve şöyle güvene güvene ingilizce biliyorum diyemem hala eksiklerimi düşünerek.5 günde ingilizce ha vay anasını....

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

5 iş günü, 2 de tatil günü koy, 1 haftada şakır şakır. Biz eşeklik etmişiz ilkokuldan sonra anadolu lisesine girip lisede de yabancı dil bölümü seçerek. Tüh.. Keşke önceden haberim olsaymış.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Ben 1 senedir hazırlık okuyorum, hala anlamadığım şeyler var ne 5 gününden bahsediyo bunlar :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
Toplam Hit: 4929 Toplam Mesaj: 26