5 Günlüğüne Yunanistana Gitmek
-
ferriere bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Uygun fiyata yurt dışı seyehat sağlık sigortası yapılır.. malum yunannistan karışık
abi sağlık sigortasını ne kadar yapıyorsun ben 100 kişiye yaptırıyorum en az her yaz
şu başına sağlıkla ilgili bişey gelirse 30000€ ya kadar yardım edenden
standart teminat konsoluklukların istediği hocam kalınacak zaman gidilecek ülkeye göre değişiyor
ekstra hizmetlerde konabiliyor yazları birlikte çalışabiliriz hocam
ingilizce ve türkçe basım yapıyorum
-
DJ_Alper bunu yazdıferriere bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Uygun fiyata yurt dışı seyehat sağlık sigortası yapılır.. malum yunannistan karışık
abi sağlık sigortasını ne kadar yapıyorsun ben 100 kişiye yaptırıyorum en az her yaz
şu başına sağlıkla ilgili bişey gelirse 30000€ ya kadar yardım edenden
standart teminat konsoluklukların istediği hocam kalınacak zaman gidilecek ülkeye göre değişiyor
ekstra hizmetlerde konabiliyor yazları birlikte çalışabiliriz hocam
ingilizce ve türkçe basım yapıyorum
geçen yıl yaptırdığım schengen ülkelerini kapsayan
tıbbi tedavi teminatı
tıbbi nakil teminatı
cenaze nakli
tedavi sonrası ikametgaha dönüş
içeren bir sigortaydı 14 günlük süre için kişi başı 6.97€ ödedim hocam
yaz başı tekrar ulaşırım fiyat almak için
-
Mr_Dark gayet iyi açıklamış.
ben de hemen hemen aynı yolu izleyerek sorunsuz almıştım vize. genel belgeler dahil öğrenci olmak, babama ait tapu, bordro vs. hatta bordroya bakmadılar bile geri verdiler hemen. ek olarak davetiyem vardı benim. davetiyenin işleri baya kolaylaştırdığını düşünüyorum. iki üç güne çıkmıştı vizem.
-
Stigma bunu yazdı
ben de hemen hemen aynı yolu izleyerek sorunsuz almıştım vize. genel belgeler dahil öğrenci olmak, babama ait tapu, bordro vs. hatta bordroya bakmadılar bile geri verdiler hemen. ek olarak davetiyem vardı benim. davetiyenin işleri baya kolaylaştırdığını düşünüyorum. iki üç güne çıkmıştı vizem.
Davetiye pek bir işe yaramıyor Bana Atina Teknikten gelmişti sadece kalacağım yer ile ilgilendiler
-
Mr_Dark bunu yazdıStigma bunu yazdı
Davetiye pek bir işe yaramıyor Bana Atina Teknikten gelmişti sadece kalacağım yer ile ilgilendiler
davetini aldığım kişi kendi adresini beyan etti davette kalacak yer olarak. onun etkisi olabilir o zaman. bana extra soru sormadılar kalacak yer ile ilgili.
-
Stigma bunu yazdıMr_Dark bunu yazdıStigma bunu yazdı
davetini aldığım kişi kendi adresini beyan etti davette kalacak yer olarak. onun etkisi olabilir o zaman. bana extra soru sormadılar kalacak yer ile ilgili.
Zaten yunanistanda ikamet eden birinde kalıyosan çok zorlamıyorlar. Beni sınırda 45 dakika sorguya falan çekmişlerdi davet mektubunuz olursa yanınızda götürün. :D