folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Günlüğüne Yunanistana Gitmek

5 Günlüğüne Yunanistana Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ferriere bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Uygun fiyata yurt dışı seyehat sağlık sigortası yapılır.. malum yunannistan karışık

abi sağlık sigortasını ne kadar yapıyorsun ben 100 kişiye yaptırıyorum en az her yaz

şu başına sağlıkla ilgili bişey gelirse 30000€ ya kadar yardım edenden

standart teminat konsoluklukların istediği hocam kalınacak zaman gidilecek ülkeye göre değişiyor

ekstra hizmetlerde konabiliyor yazları birlikte çalışabiliriz hocam

ingilizce ve türkçe basım yapıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Uygun fiyata yurt dışı seyehat sağlık sigortası yapılır.. malum yunannistan karışık

abi sağlık sigortasını ne kadar yapıyorsun ben 100 kişiye yaptırıyorum en az her yaz

şu başına sağlıkla ilgili bişey gelirse 30000€ ya kadar yardım edenden

standart teminat konsoluklukların istediği hocam kalınacak zaman gidilecek ülkeye göre değişiyor

ekstra hizmetlerde konabiliyor yazları birlikte çalışabiliriz hocam

ingilizce ve türkçe basım yapıyorum

geçen yıl yaptırdığım schengen ülkelerini kapsayan 

tıbbi tedavi teminatı 

tıbbi nakil teminatı

cenaze nakli 

tedavi sonrası ikametgaha dönüş 

içeren bir sigortaydı 14 günlük süre için kişi başı 6.97€ ödedim hocam 

yaz başı tekrar ulaşırım fiyat almak için

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Mr_Dark gayet iyi açıklamış.

ben de hemen hemen aynı yolu izleyerek sorunsuz almıştım vize. genel belgeler dahil öğrenci olmak, babama ait tapu, bordro vs. hatta bordroya bakmadılar bile geri verdiler hemen. ek olarak davetiyem vardı benim. davetiyenin işleri baya kolaylaştırdığını düşünüyorum. iki üç güne çıkmıştı vizem.

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı

ben de hemen hemen aynı yolu izleyerek sorunsuz almıştım vize. genel belgeler dahil öğrenci olmak, babama ait tapu, bordro vs. hatta bordroya bakmadılar bile geri verdiler hemen. ek olarak davetiyem vardı benim. davetiyenin işleri baya kolaylaştırdığını düşünüyorum. iki üç güne çıkmıştı vizem.

Davetiye pek bir işe yaramıyor Bana Atina Teknikten gelmişti sadece kalacağım yer ile ilgilendiler

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Mr_Dark bunu yazdı
    Stigma bunu yazdı

Davetiye pek bir işe yaramıyor Bana Atina Teknikten gelmişti sadece kalacağım yer ile ilgilendiler

davetini aldığım kişi kendi adresini beyan etti davette kalacak yer olarak. onun etkisi olabilir o zaman. bana extra soru sormadılar kalacak yer ile ilgili.

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı
    Stigma bunu yazdı

davetini aldığım kişi kendi adresini beyan etti davette kalacak yer olarak. onun etkisi olabilir o zaman. bana extra soru sormadılar kalacak yer ile ilgili.

Zaten yunanistanda ikamet eden birinde kalıyosan çok zorlamıyorlar. Beni sınırda 45 dakika sorguya falan çekmişlerdi davet mektubunuz olursa yanınızda götürün. :D

!!!!
Toplam Hit: 3021 Toplam Mesaj: 17