5 Yeni Türk Lirası
-
Korsan para basım işine giriceklere yardımcı olmak amacıylan veriyom, 5ytl ile idare edin artık, 50euro'yu taratmaa çalıştık ama tarayıcı banknot oldunuu anladı taramadı, sonra çıkardık 5ytl tarattık, babalar gibi taradı (bizdeki 5ytl sahte olmasın amk ))):

-
Bu bi zik e yaramaz...
Abi al eline profesyonel bir fotograf makinası cek resmını : )
Bu bi işe yaramaz abi, kalpazanlık oyle kolay olsa herkes para basardı.
-
bir paranın sahte olduğunu anlamak için en iyi yol ; o parayı terli alnına sür eğer alnın boya olmuşsa sahtedir, boya olmamışsa gerçektir :)
-
hoca bide linux ta dene 50 € falan tanımaz her boku tarar...Bide iyi hos tarattırmısınızda bu bi işe yaramazki
kalpazanların ozel yontemleri ozel makineleri var taratıp cıktı almıyodur onlar :D :D genede ugrasmısın eyw
-
Parayı basabilmeniz için ne kadar iyi tararsanız tarayın hiçbir işinize yaramaz :) basmak için kalıp olması gerekir :) yanlış anlamayın nereden biliosun derseniz gazetede çalıştığım için ve matbaada kalıp olmadan hiçbirşey basılmadığını biliyorum :) Ayrıca o paranın kağıdını bulmak da ayrı bi zorluk tabi :)
-
tabi birde içinde gizli şeritler var :) biraz uzmanlık gerektiren bir iş :)
-
Yuh be gözüm, şimdi bunu tarattın, bizde aldık kalpazan mı olduk =)
Kalpazanlık zor iş...
-
:D
boyle bi paylaşım başka hiçbi sitede yok
-
Ölmüş olsam kemiklerim sızlardı.!
-
amk o dediğiniz yöntemleri uygularsanız zaten 5ytl'yi 7ytl'ye mal edip basmış olacaksınız, bu şekilde yapıp saman kağıdına veya a4'e basarsanız hatta komuşunun/okulun/şirketin yazıcısından da faydalanarak mürekkepi de beleşe getirip 0ytl'ye mal ederek güle güle kullanıyon, "ana bu para sahte" diyen olursa da şu biletçi vermişti du ben geri götürem diyerek uzaklaşıyon :D bi de a4'e basarsanız kumla ve suyla biraz eskitin parayı bööle pamuk kağıdı gibi olsun.
linux has tarardı ama xane tarayıcıyı tanımadı amk.
Ahanda yukardaki resimler bandwith probleminden dolayıyla silinmiş, buraa koydum
http://mihd.net/9fibl0
-
icraat vuku bulursa suç ortağı bulmak için bana ulaş =)