folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Yeni Türk Lirası

5 Yeni Türk Lirası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Korsan para basım işine giriceklere yardımcı olmak amacıylan veriyom, 5ytl ile idare edin artık, 50euro'yu taratmaa çalıştık ama tarayıcı banknot oldunuu anladı taramadı, sonra çıkardık 5ytl tarattık, babalar gibi taradı (bizdeki 5ytl sahte olmasın amk ))):

OnArka

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu bi zik e yaramaz...

Abi al eline profesyonel bir fotograf makinası cek resmını : )

Bu bi işe yaramaz abi, kalpazanlık oyle kolay olsa herkes para basardı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bir paranın sahte olduğunu anlamak için en iyi yol ; o parayı terli alnına sür eğer alnın boya olmuşsa sahtedir, boya olmamışsa gerçektir :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca bide linux ta dene 50 € falan tanımaz her boku tarar...Bide iyi hos tarattırmısınızda bu bi işe yaramazki

kalpazanların ozel yontemleri ozel makineleri var taratıp cıktı almıyodur onlar :D :D genede ugrasmısın eyw

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Parayı basabilmeniz için ne kadar iyi tararsanız tarayın hiçbir işinize yaramaz :) basmak için kalıp olması gerekir :) yanlış anlamayın nereden biliosun derseniz gazetede çalıştığım için ve matbaada kalıp olmadan hiçbirşey basılmadığını biliyorum :) Ayrıca o paranın kağıdını bulmak da ayrı bi zorluk tabi :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    tabi birde içinde gizli şeritler var :) biraz uzmanlık gerektiren bir iş :) 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Yuh be gözüm, şimdi bunu tarattın, bizde aldık kalpazan mı olduk =)

Kalpazanlık zor iş... 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

:D

boyle bi paylaşım başka hiçbi sitede yok

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Ölmüş olsam kemiklerim sızlardı.!

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk o dediğiniz yöntemleri uygularsanız zaten 5ytl'yi 7ytl'ye mal edip basmış olacaksınız, bu şekilde yapıp saman kağıdına veya a4'e basarsanız hatta komuşunun/okulun/şirketin yazıcısından da faydalanarak mürekkepi de beleşe getirip 0ytl'ye mal ederek güle güle kullanıyon, "ana bu para sahte" diyen olursa da şu biletçi vermişti du ben geri götürem diyerek uzaklaşıyon :D bi de a4'e basarsanız kumla ve suyla biraz eskitin parayı bööle pamuk kağıdı gibi olsun.

linux has tarardı ama xane tarayıcıyı tanımadı amk.

Ahanda yukardaki resimler bandwith probleminden dolayıyla silinmiş, buraa koydum

http://mihd.net/9fibl0 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    icraat vuku bulursa suç ortağı bulmak için bana ulaş =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 3197 Toplam Mesaj: 21