folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 YTL İle Para Kazanmak İsteyen Var Mı?

5 YTL İle Para Kazanmak İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

iddada bende güzel paralar kazandım..

ama senin dediğin gibi değilde misal 5 kupon yapıyosak birini banko maçlardan 4 tanesine yapıyoduk. bu tutarsa zarar olmaz hesabından yanii..

dediğin mantıklı aslında düşünülebilir.. 

hani biri sekerse diğerinden sekmez gibi görünüyo amaaaa  arkadasın dediği gibi favori takım 1.60 sa onun 1-0 cifte sans oranı eskidendi o 1.20 falan artık 1.05 hadi 1.10 civarında hep..

neyse sen su 3 lü sistemide bi anlat bakam.. 

anlatta az daha gaza gelem eli bos zati canım sıkılıp duruyodu iki tıkılayam ellerim kaşınıyo..

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

hocam ben senin dedigin gibi 5 tane kupon yapsam,

adım gibi eminimki 5 kuponun hepside tek maçtan yatacaktır..

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusja
    yunusja's avatar
    Erkek
    Kadınlar Nasıl Zengin Oluyor  ??? ALTIN GÜNÜ YAPARAK eee biz ne duruyozki ??? haydi ilk ceyrek benden :D

Kabe Arabın Olsun.. Çankaya Yeter dedin... Filistini 1 Avuç Yahudiye Teslim Ettin....!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşın dediği olaya aynen katıllıyorum bakın beyler dikkat edin ben ki ben hiç bir takımın 3 den fazla oyuncu adını bilmem hayatımda 90 dk izlediğim maç 10 u geçmez am olayı çözdüm iddaa listesini aldım baktım 80 maç var o gün bekledim bitti tüm maçlar iddanın düşük oran verdiği takımların yani yenmesi muhtemel dediği takımların 50 side tuttmuş geri kalanda beraberlik  30 küsürdü yani süriz 80 maçta 10 du:) sizedüşük orandan taraf olup mümkünse birde beraberliği bilmek kalıyor.

ve aynen bende 4 maçtan fazla oynamam ve 5 ytl ye oynarım son 10 gündür oynuyorum ilk gün 5e 35 aldım 3 mü 4 . günmü ne 20 aldım ger gün 5 ytl lik kupon yapıyorum ama ve sadece bir tane sivas fenerbahçe maçının olduğu günde 55 aldım 10 günde toplam akrım 65 idi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    yarın deniycem aq

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    bayramda harçlık toplayabilirsem çok deli maçlar var onlara werecem ne zamandır cebime kuruş girmio birazck olsa hemen yapıştrcamda kuponu işte..

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arjen1905
    arjen1905's avatar
    Erkek
    bugün ki fener bahçe maçı üst,zenit-r.madridde üst gibi duruyor,yarında liverpool-psv maçına 1 oyna tamamdır :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk yazıyı yazdığım gün sürem kısıtlıyı ve o gün için yazamadım.Bugüne nasipmiş.

İlk önce bazı arkadaşlara cevap vermek istiyorum.Bir arkadaşımız 1,20'lik 1-0 Çiftenin olmadığını söylüyordu.Önecelikle ben çiftelere 1,20 veya daha fazlasının verildiği maçları değerlendiriyorum.

Bir başka arkadaş ise benim değerlendirmemi 250 maçla sınırlı sanıyor olmalı ki olmaz tarzında şeyler yazmış.Ben size garanti vermiyorum ki sadece bu şekilde şansınızı arttırıyorsunuz dedim.Ayrınca banko veya garanti diye bir maç yoktur.Hatta birçok arkadaşımız o ''garanti'' maçlardan yatmaktalar.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bahsinden bahsettiğim 3'lü sistemi aktarıyorum.Üçlü sistem ise aslında matematiği kullandığımız bir alt-üst oyunu.Kısaca bahsedeyim.Programdan bir maçı seçtik ve puan durumu cetvelini buluyoruz.İki takımında attığı ve yediği golleri topluyoruz. Örneklerle anlatayım. Örneğin;Arsenal-Blackburn maçı Arsenal 19 gol atıp, 8 tane yemiş olsun.Blackburn’de 21 gol atıp 10 gol yemiş olsun.Atılan ve yenilen bütün golleri topluyoruz.Yani 19+8+21+10=58. Diyelim ki Premier Lig’de de Arsenal ve Blackburn 5 maç yapmış olsunlar.İşleme devam ediyoruz.58’i 5’e bölüyoruz.Amacımız iki takım maç başına gol ortalamasını bulmak. 58/5=11,6 ediyor.Bu sefer bulduğumuz son sayıyı 2’ye bölüyoruz.Çünkü iki takımında o maçta atacağı veya yiyebileceği gollerin genel ortalamasını aldık.İşlemi yapıyoruz 11,6/2=5,8 yapıyor.Bu bulduğumuz sayı ise iki takımın gol ortalaması.Mecburen bu sayıyı da ikiye bölüyoruz. 5,8/2=2,9.İstatistiksel olarak bu iki takımın gol ortalaması 2,9’dur.Yani matematiksel olarak ÜST bitmesi muhtemeldir.Dikkat edilmesi gereken hususlar;

-4 maçtan fazla maç yazmayın,

-3 kupon yaparsanız; 3 kuponu birden tutturma şansınız daha yüksektir.

- Yazacağınız maçların en az 5 maçını bitirmiş liglerden seçmeye özen gösterin

Umarım işinize yarar.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Ne demıs Rıdvan Hoca 'futbol kagıt uzerınde oynanmaz :D:D ' iddaa da :)

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 5902 Toplam Mesaj: 32