50 000 Tattoo Images Adan Zye Her Türlü Katagoriye Ayrılmış Şekilde Tam 2 DVD
-
aslında bugun dovmeciye gittim gecici yaptırcaktım herif 35 tl dedi :E
bide figür sen getir bişiler yaparız dedi bakayım ucuzunu bulursam yapcam
bu arada indirip bişi beğeneyim bundan
-
Bulunsun bakalm.
-
-
Ya şunları part part değilde dosya dosya çekebilseydik keşke :/ her part tek başına işe yararmı ki?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Ya şunları part part değilde dosya dosya çekebilseydik keşke :/ her part tek başına işe yararmı ki?
-----------------------------yarar hocam. indirdiğin parta sağ tıkla dosyaları çıkart a bas. açılan pencerede sol altta bozuk dosyaları koru yu görürsün. onu işaretle ve devam et... dosyaları çıkarır ve hata verir. sende kapatırsın. ama var olan dosyalar çıkmış olur...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------yarar hocam. indirdiğin parta sağ tıkla dosyaları çıkart a bas. açılan pencerede sol altta bozuk dosyaları koru yu görürsün. onu işaretle ve devam et... dosyaları çıkarır ve hata verir. sende kapatırsın. ama var olan dosyalar çıkmış olur...
-----------------------------eyvallah :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Hiç bir partta sorun yoktur çünkü rapidmanager ile yüklüyorum 100%100 olmayan dosyaları tekrar upload ediyorum rapidden kaynaklı sorun oluşmuş olabilir tekrar dene indir -
çekerim gece, teşekkürler.