50 Gb Alan 500 Bandwith Reseller Yıllık 100 Tl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

arkadaşlar başlıkta yazıldığı gibidir daha 5 gün oldu alalı www.alvamar.com.tr den paketin normal fiyatlarına bakılabilir reseller  34 ghz lık canavar bir makinede havaleyi geçtikten sonra gerekli bilgileri veririm girer değiştirir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kendi sitesi bile açılmıyor (:

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

siteyi yanlış vermişim arkadaşlar www.alvemar.com.tr doğru adres yer sağlayıcı belgeli 16 çekirdekli sağlam makineli bir dedicated server da bu arada neden satıyorsun derseniz ben bunu aldım 2 gün sonra arkadaşım dedicated aldı tek bir site için bana oradan daha büyük bir reseller açtı bu fiyata bu kadar kaliteli reseller bulamassınız

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

hayret bu fiyata bu kadar iyi bir reseller sahibi olmak isteyen yokmu cidden

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    -----------------------------

hayret bu fiyata bu kadar iyi bir reseller sahibi olmak isteyen yokmu cidden

vps aat

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

varda arkadasım senın sıten acılmıyor dedı arkadas. satacaksan alırım ben.

profesyoneller az konuşur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

bir sonraki mesajda düzelttim hocam farkındaysan ilk mesajda yalnış yazdım sitenin ismini doğrusu www.alvemar.com.tr girip inceleyebilirsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

yıllık 100Tl olduguna eminmisin,Aylık olmasın o? kendi sitesinde 50 gb aylık 250TL de.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

yahu ben yıllık 100 tl ye vercem diyorum arkadaşlar sitedeki fiyatları biliyorum istiyorsanız reselleri vercem bende kolpa olmaz kaç yıldır tahribattayım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:

yahu ben yıllık 100 tl ye vercem diyorum arkadaşlar sitedeki fiyatları biliyorum istiyorsanız reselleri vercem bende kolpa olmaz kaç yıldır tahribattayım

Niye aldın neden satıyorsun?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

özel bir kampanyadan aldım sonra 2. mesajıma bakarsanız neden sattığımı anlarsınız ve ben size bu reselleri veriyorum sonra sizinle ortak kullanıcak halim yok resellerin sorumlularıyla konuşur size özel dns açılır istiyorsanız okey deyin beyler tahribattan başka yere konu açmadım sırf buradakiler yararlansın diye ama yok arkadaş yanlış yapıyorum galiba. altında binbir şey bekliyorsunuz.

Toplam Hit: 2291 Toplam Mesaj: 12