50 Gb Alan 500 Bandwith Reseller Yıllık 100 Tl
-
arkadaşlar başlıkta yazıldığı gibidir daha 5 gün oldu alalı www.alvamar.com.tr den paketin normal fiyatlarına bakılabilir reseller 34 ghz lık canavar bir makinede havaleyi geçtikten sonra gerekli bilgileri veririm girer değiştirir
-
kendi sitesi bile açılmıyor (:
-
siteyi yanlış vermişim arkadaşlar www.alvemar.com.tr doğru adres yer sağlayıcı belgeli 16 çekirdekli sağlam makineli bir dedicated server da bu arada neden satıyorsun derseniz ben bunu aldım 2 gün sonra arkadaşım dedicated aldı tek bir site için bana oradan daha büyük bir reseller açtı bu fiyata bu kadar kaliteli reseller bulamassınız
-
hayret bu fiyata bu kadar iyi bir reseller sahibi olmak isteyen yokmu cidden
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
hayret bu fiyata bu kadar iyi bir reseller sahibi olmak isteyen yokmu cidden
-----------------------------vps aat
-
varda arkadasım senın sıten acılmıyor dedı arkadas. satacaksan alırım ben.
-
bir sonraki mesajda düzelttim hocam farkındaysan ilk mesajda yalnış yazdım sitenin ismini doğrusu www.alvemar.com.tr girip inceleyebilirsiniz.
-
yıllık 100Tl olduguna eminmisin,Aylık olmasın o? kendi sitesinde 50 gb aylık 250TL de.
-
yahu ben yıllık 100 tl ye vercem diyorum arkadaşlar sitedeki fiyatları biliyorum istiyorsanız reselleri vercem bende kolpa olmaz kaç yıldır tahribattayım
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
yahu ben yıllık 100 tl ye vercem diyorum arkadaşlar sitedeki fiyatları biliyorum istiyorsanız reselleri vercem bende kolpa olmaz kaç yıldır tahribattayım
-----------------------------Niye aldın neden satıyorsun?
-
özel bir kampanyadan aldım sonra 2. mesajıma bakarsanız neden sattığımı anlarsınız ve ben size bu reselleri veriyorum sonra sizinle ortak kullanıcak halim yok resellerin sorumlularıyla konuşur size özel dns açılır istiyorsanız okey deyin beyler tahribattan başka yere konu açmadım sırf buradakiler yararlansın diye ama yok arkadaş yanlış yapıyorum galiba. altında binbir şey bekliyorsunuz.