50 Liraya Web Tasarım Yapan Şirket Pes !
-
50 Liraya Web sitesi
Site sahibi olmak için bir servet ödemenize gerek yok, kendi sitenizi yöneterek düşük bütce ile web sitesi kurabilirsiniz.Facebooğa reklam vermisler su yukardaki yazıyı gördüm girdim.
Sadece 50 TL ye Web Sitesi Sahibi Olun
Web sitesnizi en düşük maliyetle yapmanın en kolay yolu (Şirketi adı yazıyor) 'un sizler için hazırlamış olduğu akıllı site sistemiyle mevcut olmaktadır. Altyapımız KOBİ'lerin ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiş bir içerik yönetim sistemidir. Sadece kobiler değil köy, dernek siteleri, firma siteleri, kişisel sitelerinizi dakikalar içerisinde oluşturabilirsiniz. Bunun için hiçbir web dilini (HTML/JavaScript/PHP/ASP vs) bilmenize gerek yoktur. Editörümüz ile sitenizin tasarımını ve içeriğini istediğniz zaman kolayca değiştirebilir ve kullandığınız görünümden (temadan) sıkıldığınızda anında başka bir görünüme geçebilirsiniz. Üstelik tüm bunların yanısıra sistemimiz SEO+ desteği ile arama motorları için özel optimizasyonlar içermektedir.
Dinamik Site Editörü ile neler yapabilirsiniz?
Siteniz için genel tanımlamaları yapınız (Site başlığı, Site altı(Footer)).
Siteniz için zengin temalarımızdan birini seçiniz.
Arama motoru optimizasyonu (SEO) seçenekleri ile fark atın.
Web tabanı dosya/resim yönetimi ile dosyalarınızı yükleyin.
İsterseniz her sayfanın alt kısmına kendine ait bir galeri oluşturabilirsiniz
GMail Desteği ile 1000 adet 7GB kotalı isminiz@siteniz.com şeklinde e-mail adresi edinin.
ihtiyaç duyduğunuz her an teknik destek sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.
Alanadı ve hosting (barındırma) için ek ücret ödemeyin.
Daha Fazlası için burayı tıklayınızSitede bunlar yazıyor.Yuh artık abi ayıptır ya bu ne böle.50 liraya tasarım yapıp bu kadar piyasayı düşürmek bu kadar işi baltalamak olmaz ya.Bunlar kendileri yapmıyor tasarımı ama kendileri yapmısla aynı mantıga cıkıyor. Yani daha önce internet kafelerde 100 liraya web tasarım falan olaylarını gördük de bu kadarını ilk defa görüyom.Adamlar hazır sistemi dayatıyorlar bilmeyene.
-
iyi vala bi kaç kişi istiyodu benden hemen yönlendirim buraya
-
watandaşlar site sistemi satıyorlar...
bedava dağıtılan joomla varken bunlar 50 tl ye kendi sistemlerini satabiliyorlarsa helal olsun..
bir de bu 50 tl nin içerisine
domain + hosting dahil mi acaba ?
hosting kaç mb ? kaç mb bandwidth i var acaba ?
ona kalırsa referans gazetesi 180 tl ye kendilerine abone olanlara böyle bir şey veriyordu
onlar da şirketlere yönelikti..
eninde sonunda bu tür şeyleri kafaya takmamak lazım..
bilen biliyor, bilen kendi işini uzmanlara yaptırıyor..
-
bana kalırsa adamlar blogger tarzı bir sistem geliştirmiş.Hazır yani..Herşey hazır tema, modüller falan.Ekstradan ekleme yapmıyorlar.
--
bence piyasayı düşürmek olmaz bu.Herkes cüssesine göre davranacak.Profesyonelce birşey yaz 300-400 e sat.
-
kur wp yi gitsin :D
-
Ben bekliyorum yakında bu mallar yüzünden üstüne para vericez yapacağımız sitenin...
-
Müşteri : Peki bu sitenin maliyeti ne kadar olur bize ?
Webci : İstediğiniz bütün modülleri baz olarak ortalama 800-900 milyona herşey dahil olucaktır.
Müşteri : Ama geçen facebookda gördüm 50 milyonada yapıyolar !
Webci : O zaman git ordan al amk..... .......... ........Olası dandik muhabbetler .. Hem yaptıkları bi bok yok adam gibi hemde piyasanın zikiyolar...
Bunların yaptığını lise öğrencisi yapmaz bea :|
-
500 papelden aşşa yapmadım yapmamda amk
edit: domain host dahil :P
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bekliyorum yakında bu mallar yüzünden üstüne para vericez yapacağımız sitenin...
-----------------------------aynen öyle benimde korkum bu :D
-
" sürümden kazanmak "
-
onlara iş yaptırmayı düşünen adam gelip fiyat istemesin bile zaten. profesyonel insanlarla, firmalarla çalışın. onlarda böyleleriyle iş yapmaz. benzerleri uzun zamandır var değişen bişey yok boşverin :)