folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 50 TL Değerinde PHP Tabanlı Prestashop İle E-Ticaret Eğitim Seti

50 TL Değerinde PHP Tabanlı Prestashop İle E-Ticaret Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim ya siz bi şeye emek vermiyorsunuz tabi

Kaçınızın bi yerlerini yırtıpda yaptığı bi şeyleri bi başkası wareze düşürdü ?Bi de ondan para kazanacaksanız . ?

Hiç bu acıyı tatmadınız ?Tadsaydınız zaten böle yazmazdınız...

Ordan biri demiş 25 olsa her kes alırdı arkadaşım

Git o zaman php kursuna da gör bakalım kaç para ???? Adam az bile isitiyor....

Ama ahkam kesme yok onun yaptığı adil mi demesi kolay ne olursa olsun .. Dalga geçmeyin bari ...

Şimdi yokmu kardeşim paran indir warezini amk ver parasını adama sonra 1 yıl sonra ver hiç mi çalışmıyorsun hiç mi para gelmiyo bi yerden

ayıp vallahi ya ama yok biz türkler alışmışız amk beleş ya sömür amk

İnanın benim yırtınıp emek verdiğim bi şeyler bu hale düşşe bundan daha çok yazardım bu fani dünyada güvenebileceğin bi allah kalmışken ne yapabilirsin ?

Neyse uzatmıyorum yazsam yazarım ama inanmıyorum ki 50 milyon verip onu alamayacak adam yok bu tbt de

neyse kırılmayın eminim bi ton da mesaj gelir ... Onada inanıyorum ....eyvallah ..

ama ben sadece dalga geçmeyin bari onun için yazıyorum... Allah razı olsun deseniz yeter ... Niye savunmaya geçiyorsunuzki

yok o şunu yaptımı vergisini verdimi cart da curt da sanane o ona mükellef o yapmadı diye sende mi yapmayacaksın neyse... Umarım kullandıkdan sonra hak ettiğini düşünürseniz adamın istediği parayı verirsiniz...

Saygılarla ben öyle yaptım bunuda indirdikden sonra öyle yapacam....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

@cattivo23  bu set hakikat'in değilki :|  onun seti başka Turkekip mi öyle bişi .. + onunda kullandığı işletim sisteminden tut programlarından kaç tanesi lisanslı ki ? :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek

son partıda indiriyorum kardeşim palaşımın için teşekür ederim

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

@cattivo23  bu set hakikat'in değilki :|  onun seti başka Turkekip mi öyle bişi .. + onunda kullandığı işletim sisteminden tut programlarından kaç tanesi lisanslı ki ? :| 

haklısın dostum ama ben gördüm sizlerle paylaşayım dedim.. şahsen etkilendim ve son partı indirmeme az kalmışken bütün indirdiklerimi de sildim.adam fena konuşmuş:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Ya benim anlamadıgım neden yok biz Turkler soyle Yok biz Turkler Boyle kotuyuz modunda olsugumuz ulan bu dunyanın bı kotusu bızmıyız her ulkede catır catır ındıren ındırıyo korsanını 2. si de Tbt de radıkal hack adı altında olan bı sıteden cok anaokuluna bezemeye basladı herkes kucuk hıkayecıklerle hayat desı verıyo bırbırıne ya bırakın arkadaslar herkes yaptıgının farkında bunları burda ben yapmıyorum yapmak cok kotu kaka ıh pis demekle olmuyor adım gibi eminim yok vicdan yaptım diyenlerin hepside bi yerden hakka girmiştir Yeri gelince çatır çatır indirmiştir.Doğru Olmayabilir Bunun Farkındayız amma Velakin kimsede anamız baamız deil akıl versin indirmeyen indirmez herkes kendi kararını verir...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

b_j_k_38 bunu yazdı:

arkadsım ellerine sağlık  işin gücün rast gelsin güzel paylasım çok sağol.

senden bi ricam var sana zahmet su 4. partı bi kontrol edermisin

http://depositfiles.com/en/files/f95a6qp1z

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

LA a.q. bir ton şey yazmış indirmiyorum a.q. biryerine soksun.zevkim kaçtı bir hafta birşey indiremem artık.bari konu dursada bir hafta sonra kendime gelirsem indirsem.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

konuyu hortlatiom, elinde bu egitim seti olan varmi? link atsa

Parmak bassam olurmu?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    platinez
    platinez's avatar
    Erkek

linkler ölü kardeş...

her nefis kazandıklarına karşın bir rehindir.
Toplam Hit: 9146 Toplam Mesaj: 30