50 Tl Lik Hediye Çeki Tahribata Özel 36 Tl
-
50 tl lik hepsi.burada indirim çeklerini 36 tl den siz tahribat üyelerine özeL satıyorum.
Elimde 7 adet çek mevcut Ankarada ikamet eden arkadaşlar tercihimdir. (havale eft sakat olur - tanımadığın adamla kim uğraşır diyenler için)
Ankara elden verebilirim. Almak isteyenle buluşuruz. çekleri hesabına yükler emin olur.
pazarlık yapılmaz. çeklerin hepsini almak isteyene 10 tl lik çek hediye edilecektir.
-
bu hediye ceklerini kullanmak icin illa bir urun almak sartmi ?
hediye cekini her urunde kullanabiliyormuyuz ?
herhangi bir urun almada aldigimiz bir urunu bu hediye cekleriyle odeyebiliyormuyuz ?
-
nerde kullanabiliriz bu hediye çeklerini?
-
under 50 liralık direkt ürün alabilirsin
benimde vardı hediye çekleri arkadaşa vermiştim geçerli olmadı demişti
-
eğerki; "çekle ben uğraşmam, siteden bir ürün beğenirim, beğendiğim ürünü (50 tlik ve üzeri ürünler için) 15 tl indirimli isterim" derseniz ürünü sizin adresinize kargolarım.
şöle bi güzellik yaparım. herhangibir ürün (flash disk felan) 10-20 tl olabilir. alacaksanız linkini verin ben sizin için bir indirim yapayım size kargolayım.
arkadaşlar girin hepsurada com a beğenin bir ürün verin linkini burada sizeyapacağım indirimi söyleyim isterseniz alırsınız.
güvenemeyen arkadaşlar içinde şöle bişey yaparız. adminlerimizden birine -mesela undere- bir ürün kargolarız - rehin kalır.(bende herkeze güvenemem tabi) herkezin alışverişi bitince onay verir underde benim paramı gönderir ::)). aynı gittigidiyor mantığı çaktınız mı? :D
finansbank
hsbc
garanti
denizbank
havale eft
-
ne çeki ya bu gittigidiyor felan mı ne yah bu
-
diyelim ki alacağımız ürün 250tl bunu senden 36 liraya almış olduğum 5 hediye çekiyle ödeyebilir miyim
kar kardır 14x5=70 250-70= 180e gelir :D -
simsiyah bunu yazdı:
-----------------------------
diyelim ki alacağımız ürün 250tl bunu senden 36 liraya almış olduğum 5 hediye çekiyle ödeyebilir miyim
kar kardır 14x5=70 250-70= 180e gelir :D
-----------------------------bir alışverişte bir tek çek kullanabilirsin. yani 250 liralık alışverişte sadece 50 tl lik çeki kullanabilirsin.
arkadaşlar süre azalıyor, ilgilenen arkadaşlar bana acil ulaşsın. böle fırsat daha gelmez.
-
örnek vermek gerekirse;
KINGSTON 4GB DÖNER KAPAKLI USB BELLEK DT101C/4GB bende 15 tl
TOSHIBA 2GB READYBOOST USB 2.0 MEMORY BENDE 9 TL
BU liste çoğaltılabilir..
-
Merhaba
Diyelim ki ben bu ilandaki telefonu almak istiyorum
http://www.hepsiburada.com/nokia-6300-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6300
Bu telefonu senin elindeki hediye çekleri ile ne kadar indirim yaptırabilirim ?
Şimdiden teşekkürler
-
Creature19s bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba
Diyelim ki ben bu ilandaki telefonu almak istiyorum
http://www.hepsiburada.com/nokia-6300-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6300
Bu telefonu senin elindeki hediye çekleri ile ne kadar indirim yaptırabilirim ?
Şimdiden teşekkürler
-----------------------------sana 276 tl ye alırım kargo da bana ait.