folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 50 Yıl Sonra Dünya

50 Yıl Sonra Dünya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    bende 1900 yılların başında yazılmış  işte 2005 te filan neler olur diye bişey görmüştüm.Ule adamlar şehirler büyüük cam fanuslar içinde olacak demişler işte millet evine işine gtmek için uçan arabalar kullanacak falan fln şu an imkansız olan bir sürü şey yazmşlar  :)

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    buraqgo bunu yazdı:

http://buraqgo1.byethost24.com/slayt/2070YiliIcinMektup.ppt

50 yıl sonra bunlar oldugunda görürüm seni facebookta

ben feybuka gene girerim sen rahat ol

bilinçli olalım işi dalgaya vurmayalım

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:
    buraqgo bunu yazdı:

http://buraqgo1.byethost24.com/slayt/2070YiliIcinMektup.ppt

50 yıl sonra bunlar oldugunda görürüm seni facebookta

ben feybuka gene girerim sen rahat ol

bilinçli olalım işi dalgaya vurmayalım

işi dalgaya vurduğumuz yok face işin makarası face olmasın mynet olsun demek istediğim o değil :)

ama gene face düşmanı arkadaşlar çıktı ona gülüyorum :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    faruk_sahin bunu yazdı:
    bende 1900 yılların başında yazılmış  işte 2005 te filan neler olur diye bişey görmüştüm.Ule adamlar şehirler büyüük cam fanuslar içinde olacak demişler işte millet evine işine gtmek için uçan arabalar kullanacak falan fln şu an imkansız olan bir sürü şey yazmşlar  :)
    nerde yazılmış hocam forumdamı xD

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

2009-50=1959   ___- 1959 da internet, uçak, radyo, tv, uzay aracı, uydu, araba, cep telefonu yok muydu?

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manofwar
    manofwar's avatar
    Erkek
    50 yıl sonra türkiye hala AB'ye girmeye çalışıyordur

موستانج المنتج
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

manofwar bunu yazdı:
    50 yıl sonra türkiye hala AB'ye girmeye çalışıyordur

hocam ben merak ettiğim birşeyi soruyorum sizce ne gelişir diyorum ne olur diyorum karşılaştırmanızı rica ediyorum.bu konuyuda siyasete çekeceksek ..

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

50 yıl sonra ne facebook u hocalar ya :D o zamana telekom engelin kralını çeker oraya

gerçi teknoloji ilerledikçe sistemleri kıralnarda ilerliyor ordan bi şekilde facee girilir belki

(bkz.50 yıl sonra dns lerin çalışmaması ihtimali)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

senin olabilir belki ama dünyanın o kadar ömrü kalmadı,  "gittikçe hızlanıyor"  değişim yıkıma doğru gidiyor , bir taraftan çökmeye başladımı heryanı çökecek, savaşlar belki çıkmayacak çünkü artık günümüz savaşlarında ülkelerin birbiri ile savaşarak kazanacağı birşey yok, ölümcül silahları düşman kadar kendilerini de vuruyor çünkü. Yinede bir grupta olsa insan sağ kalabilir yeterince zeki ve güçlü olan toplumlar, organize olarak kendilerini yıkımdan kurtarabilirler. 

Mesela , büyük göç dalgaları olacak - daha doğrusu olmaya çalışılacak, yaşam medeniyet olan yerlere doğru cehennemden kıtlıktan hastalıktan kaçmak için ama tabi medeniyet kendini göçmeye çalışanlara karşı savunacak , hatta şu anda başladı bile ilk öncüleri . içecek su soluyacak hava kalmayacak ee sok ozaman 3d televizyonunu münasip yerine denilecek, elma armut üzüm görmemiş bilmiyor olacak ozamanda yaşayanlar, denizlerde balık yaşıyormuş birzamanlar diyecekler.

Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu açlık, salgın hastalık, kuraklık ve susuzluk nedeni ile ölecek,  ortadoğu afrika gibi olduğunda afrika cehennem gibi olacak , medeniyet  birtek kuzeydeki zengin ülkelerde , iskandinavya, kanada + kuzey amerika  + kuzey avrupa + sibirya gibi yerlerde var olacak ve onlarda sınırlarını güneyden gelen yamyam & barbar sürülerine karşı acımasızca koruyacaklar. yani vize & çalışma izni istemen pek mümkün olmayacak. insanlar doğu batı müslüman hristiyan diye değil , vahşiler ve insanlar diye ayrılıyor olacak. 

su petrolden değerli olacak ayrıca - bu da su sahibi ülkelerin örneğin Türkiyenin kendini savunmak zorunda kalacağı anlamına geliyor, şimdiden kendini savunamaz hale getirip ülkenin iradesini dağıttılar + belini kırdılar yani. Türkiye öyle yada böyle geleceği parlak ve yaşanılabilir bir yer olmayacak belki artık Türkiye ismi ile de anılmayacak. Bildiğin hayvan ve bitkilerin büyük çoğunluğu olmayacak, insanlar - sağ kalabilenleri yani -  belki birbirlerini avlayıp yiyecekler. Öte yandan bizim içinde muhtemelen olamayacağımız medeniyet  milyon mb/sn hızlı internet ile herşeyden haberdar , futuristik silahlarla kendini savunuyor durumda olabilir hatta uzayın derinliklerine uzanmış bile olabilecek, başka gezegenleri uyduları stabilize etmeye başlamış önlerinde ki yüzyıl içinde tamamlama projesi ile uğraşıyor olacak. 

yani dünya nüfusunun büyük çoğunluğu için kıyamet kopacak, kıyametten sonra ölmeyenler ölmüş olmayı diler durumda olacak. illaki bir darbe, savaş , felaket olması gerekmiyor yavaş yavaş ısınan bir kazanın içindeyiz ve sıcaklığın arttığını pişerek ölene kadar farketmeyecez. 

"dakikalar gün oldu ateş gökyüzünde estiğinden beri,  zenginler dilenir oldu yoksullar vahşi"  - slayer 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6082 Toplam Mesaj: 20