50 Yıl Sonra Tahribat.Com (Tahribat Nereye Kadardan İlhamla)
-
kokainman: kızla kızla adalara giderken uçan faytondan düştü
Sorcerer: 50-55 yıldır internetten sömürdüğü filmlerle gunies rekorlar kitabına girdi ve geçen 50-55 yıl için hala uyuma rekorunu taşıyor
Efsun: 50-55 yıldır forumundan hiç ödün vermedi ..msn sini çaldırmadı ..irc den düşmedi ama kişisel iletisi hep ya Away yada Cigara
Sipi: spacesini yenileyerek marsta nargile içerkenki photolarını yayınladı
Nikimyok: mina koydu ortalığın ..en sonunda köşeyi döndü ..satın aldığı adaya sarışı-esmer-kumral hiç farketmez diyerek doldurduğu kızlarla gününü gün ediyor
tuğrulbaba: 8. kez dedeliği tadacak ..jr tuğrulbaba nam-ı diğer ramazan tarikat-i reele aktardı organize işlere başladı ..türkün gücünü dünyaya göstermeye devam ediyor
Doğuhan: müzik piyasasının nanası zikmeye devam ediyoo
ReaL_KurD: netten hatun kandırmaya devam ediyoo
A4tech: vitamin ve besin kapsüllerinden çokk miktarda yuttuu için gıda zehirlenmesi geçirdi
Athzai_Khaine: anarşi ve vukuat ve iğrençliklerde kendini aştı ve psikopatım diyenlere şu göndermeyi yapıyor "" atalarımızın dediği gibi tek rakibim türk hava yolları ..ehueheh"" dedi
m2d: şarkı sözleri yazmaya devam edeceğini açıkladı
Z-CHAN: dengesiz kişilik ..bi insan 17 sinde ne ise 77 sinde de öyle teoremini kanıtladı
Decameron: ogame mi piyasan sildi
DawnOfDarkness: gençlik yıllarında 25-30 yıl küfrettiği patronunu devirdi 25-30 yıldır sefasını sürüyooOO mutlu ve huzurlu bunun yanında bi başka zaferi ve tek hayali olan www.sexpartner.com u piyasa dışı bıraktı ..alanında en büyük pazara sahip..
NoEL_BaBA: Vatandaş zikmeye devam ediyoo (:
'' NoEL"den XL NoT: editlemeler olacaktır (: -
yok la m2d hala ameliyat anılarını anlatıyor olacak :D
-
denyo 31 cıkar artık wap sitelerişnede saldırı olur :)): holy yaşlanmış cocugu bakıyor rene hojada yaşlanmış ir2 salla zaten anitkky boşver nicksiz ölmüş :)):tugrul babanın cenazesindeyiz fazlamı iler gittim??
-
delichoban:yaw abuler şu 31 günah mı kesin bişi yazın:D
tuncaxxz:geyik bölümüne mod oldum 50 yıl sona vay be
lordxmax:henry gs"ye gelicekmi?
realkurd:basket takımından atııldım napmalıyım
a4tech:artık aspci oluyorum:D
tugrulbaba:Dede oldum hadi hayırlısı
matrax:Fıkra ve hikaye kitabım çıkmıştır thtye veriyorum ilk başta 100 adet bedava bana ulaşın
nicksiz:Manisadan apartman lazım
ir2:beşiktaş aşkından yediğim dayak yıllar sonra açıklıyorum
holy:artık siteyi deliye devrediyom bilgilerinize
athzai:DTo yu kurduğunu iiddaa ediyor dto=dünya türk olsun
amele:delichobanla düzeyli bi ilişkim var kocamolmasını istiyorum
bokee:wala katil deilim öle görüküyom
emotion:esraaaa dön artık 50 yıl oldu
legendary:sigarayı bırakıom
hp32:nolur 2 sn bile olsa admin yapın beni -
beni ne zaman admin yapacaksınız 50 yıldır bekliyorum
-
50 yıl içinde ölürüm zaten ben 5 yıla kadar askerlik problemim ortadan kalkmış 10 yıla kadar evlenmiş 15 yıla kadarda çocuklarımı seviyor olurum galiba... 30 yıl sonra çocuklarım evlenir 35 yıl sonra torunlarım olur! 40 veya 45 yı arasıda mezara girmiş olurum gibime geliyo.. torunlara tahribatdaki amcalarını anlatırım bi Real ipnesi vardı falan deriz artık :De ne olursa olsun hayat bu belki 100 yaşına kadar yaşayacaz (:
-
*Tahribat Marstaki ilk serverini kurdu.Beta testleri devam ediyor.Mars hükümeti tahribat.com'un serverini bizim gezegenimize kurmasından dolayı büyük onur duyuyoruz.Onursal Başkan Holyone şöyle dedi.
-Sıra Jupiter ve Venüste...
*Kompi hayata bir çelme daha çaktı...BUndan önce tam 30 kere kalp krizi geçiren kompi şöyle dedi.
-Sevgili müridler sizin dualarınız beni koruyo. 31.'yi attattım bundan sonra zükseler bana bişiy olmazz.
*47451356. Çömez Alımı Başladı HAyırlı uğurlu olsun.
*Tahribatın en yaşlı üyesi 103. yaşını doldurdu ...
:)) -
:):) hhehe çok iyi yaa
-
. WC li bebeler 50 yıl sonra ilk defa üye olabildiler..
. denyo Launch 64. VErsiyonu çıktı
. IRC 5 milyonuncu kez açıldı
. üye sayıları 10 milyarı geçti
. AutoBackup sistemi Backup alırken 1,000 terabyt bant harcadı
. NSA Ayda Sanal Havuz yaptı.En Gözde Tatil BEldesi Oldu
. Ferrari 55555555 marenello piyasaya çıktı.
. Aziz Yıldırım 500.Kez Başkan Seçildi
. Galatasaray 66.Şampiyonluguna Ulaştı
. 7500. Admin Alındı
. Tahribat 58.Versiyonunu Çıkarttı
. Tikky Hunt 150. Versiyonu 3d olarak çıktı
. Rene 150. Kez Sıfatlarımızı sikti : )
. AMD 11111111 GHZ 150 Çekirdekli İşlemciyi çıkarttı
Bütün Bunlar Olurken Türkiye Daha internet hızını 256 kb den 512 kb a çıkartamadı :D:D -
31 çekmek günahmı(nası ya?)
Toplam Hit: 3945 Toplam Mesaj: 26