500$ Kazandım Ama Nasıl Tahsil Edeceğimi Bilmiyorum.. Yardım Edebilir Misiniz ?
-
CONGRATULATIONS!
YOU WON $500!
Mailcity.com International Lottery gives members random cash prizes. Today, your account is randomly selected as the one of 12 top winners accounts who will get cash prizes from us. Please click the link below and follow instructions on our web site. Your money will be paid directly to your e-gold, PayPal, StormPay or MoneyBookers account.
ve bir link verilmiş..
o linke tıklayınca
Welcome to The WebAlias Network!
Sorry, there is no site xxxxx
falan uyarı çıkıyor..
daha farklı nasıl tahsil edebilirim bu tür şeylerle uğraşanınız vardır aranızda ?
-
congratulations you won just now by opening this topic a free membership of 'tahribat'.please note that the candidate should be reliable and closed to our members intellectual range.pls follow the instructions above at memebership area.
dostum bugün şanslı günündesin bak tahribbattan da free üyelik kazandın:)
-
kendim çeviremedim ama tunka metin çeviri programına çevittirttim garanti bi yerinde hata vardır
Mailcity.com uluslararası piyango üyelere nakitin zorlayarak açtığı seçkisizi verir.Bugün hesabınız rastgele seçilmiştir zaman nakidi alacak 12 üst kazanan hesap bizde zorlayarak açar. Lütfen bağlantıyı tıklat altında ve web sitemizde talimadı takip et. E altın paypalınız ya da moneybookers hesaba paranız doğrudan ödenecek.
yani paypal ın olacek hemide altın -
:) La git dalga geçme..
Siteye 12 yıldır üyeyim..
Ve sağlam bir site..
Ama gel gelelim nasıl tahsil etmeliyim bilmiyorum :) -
valla benim dalga geçmek gibi bi amacım yoktu ama çevirince o çıkıyo işallah alabilirsin paranı
-
hocam bir site var burasi bir internet hesabidir bankalarla isbirligi var..buradan hesap aliyosun..ve o para kazandigin yere gold hesabini vriyosun..acaba diyorum yoksa ayni seyden mi bahsediyoz..adres bu bi gir bak istersen..
www.e-gold.com -
Burda Yazdığına Göre
Tebrikler 500$ kazandın. Mailcity.com Ulusal Lotoculuk üyelerine rastgele para ödülü veriyormuş. Bugün Senin Hesabın İlk 12 Üye Arasından rastgele seçilen ödülü kazanan numara imiş. aşağıdaki linki tıkla ve ve siteden uygulanması gereken talimatları uygula. para direkt olarak senin e-gold paypal yada moneybookers hesabına direkt yatırılacakmış." o linkte ne yazıyo bak şimdi üzgünüm xxxx adına bir site yok." -
ayricane senin yazida paypal egold diye vermis zaten..iste bunlardan birinde hesap yaratmalisin..parayida o hesaba aktartiyorsun..sonra zaten gerisini halledersin..ilgili banka filan:) ok
zaten en güvenlisi gold hesabi diye söylüyorlar.. -
bakalım deniyelim..
çevirileri biliyorum ne ne yapmam gerektiğini bilmiyordum..
bakayım bi sonra olmazsa yine yazarım size.. -
çok matrax sın walla:)
-
nasıl kazandın bana neye veriyorlar 500 dolar. Bi ben bulamadım 500 dolar ya:'(
Toplam Hit: 1787 Toplam Mesaj: 13