500 Mb Host + Domain Lazım
-
arkadaşlar fiyatlar nelerdir indirim kampanya vs. varmı?
-
vitamin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar fiyatlar nelerdir indirim kampanya vs. varmı?
-----------------------------bu ara kampanya var
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------vitamin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar fiyatlar nelerdir indirim kampanya vs. varmı?
-----------------------------bu ara kampanya var
-----------------------------
Hocam ne kampanyası fiyatlar uçuk :))) bilindik bir çok firma bu fiyatlarda veriyor zaten -
burda şöyle bişi buldum aron kullanıcılarına diyor
http://www.r10.net/ozel-kampanya-haberleri/1013329-10-gb-web-alani-100-gb-trafik-limitsiz-alt-ozellikler-9-99-tl-yil-hostunuz-com-tr.html -
vitamin bunu yazdı:
-----------------------------burda şöyle bişi buldum aron kullanıcılarına diyor
http://www.r10.net/ozel-kampanya-haberleri/1013329-10-gb-web-alani-100-gb-trafik-limitsiz-alt-ozellikler-9-99-tl-yil-hostunuz-com-tr.html
-----------------------------
Abi biraz düşünce ortada bir şeyler olduğunu seziyorsun 10 gb alanı yıllık 9.99 tl ye veriyor imkan varmı :)) 2 ay siten açık kalsa 3. ay gider sen daha sağlıklı hostlara bak bence www.hostbul.net den bul bir çok firma ve yorumları da var -
guvenmeyın boyle fırmalar gıdın natrodan alın fıstık gıbı 50 dolar 2 sıte barındırma mıcro trend ınternet securıty artı 150 tl google adverds
sınırsız alan bw maıl vs vs
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------guvenmeyın boyle fırmalar gıdın natrodan alın fıstık gıbı 50 dolar 2 sıte barındırma mıcro trend ınternet securıty artı 150 tl google adverds
sınırsız alan bw maıl vs vs
-----------------------------Evet.Ancak natro için özellikle söylüyorum php çalıştırmak için uygun değil. Çok sorun çıkarır. Linux hosting yoktur orada sadece windows hosting vardır.
Cloud hosting de var ancak onu da pek tavsiye etmiyorum. Natrodan aldım denedim....
-
isimtescil+natro
-
ihsde .in 4TL yıl sonuna kadar işini görür mü bilmem ama :)
-
ben güzel hosting den ucuz bir yer aldım. hem ucuz hem güzel yani memnunum. fiyatlara bak istersen uyarsa alırsın. 10,15,25 tl.. diye gidiyor.