500 Tl Ye Kadar Wifi Li Dokunmatik Ekranlı Sağlam Ve Hızlı Bi Telefon Arıyorum Önerileriniz.
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------
5800 3.2mp kamerası var belki ama fotoları iğrenç tek kelimeyle ayrıca videolarını da iğrenç çekiyo bunun dışında herşeyi ii bi de tırnağınla basman lazım dokunmatiği biraz kaba
-----------------------------Hocam kafan mı güzel... :| Bende de 5800 var sadece gece modunda fotoğraflar iyi çıkmıyo...
Sence bu resimler problemli mi?

Video da yüklemek istedim de, ham videosu çok yer kaplıyo uğraşamam şimdi :D
-
mmrich bunu yazdı:
5800 3.2mp kamerası var belki ama fotoları iğrenç tek kelimeyle ayrıca videolarını da iğrenç çekiyo bunun dışında herşeyi ii bi de tırnağınla basman lazım dokunmatiği biraz kaba
-----------------------------Nereye iğrenç yahu :) 3G için kullanılan ön kamera ile arkadaki ana kamera aynı kalitede değil yalnız. Alacaksan 5800 ı al tüm özelliklerini geçtim adı nokia çünkü :) Bu güne kadar elimde patlamayan tek elektronik cihaz. Video gösterim kalitesini iphone la kıyaslayabilirsin.
-
hocam 2. el n95 8 gb alabilirsin..
-
5800 oldukça kullanışlı cihazdır.. :) o fiyata alınabilecek en güzel telefonlardan birisi.. kamerası kötü diyen arkadaş yanılıyor.. çok iyi kamerası var.. :)
-
arkadaşlar 750 e kadar fiyat yükseltebildim babamla :)
Şiddetle yeni telefon markaları bekliyorum sizden
-
iki hafta önce sıfır aldıgım iki sene garantili telefonum olan nokia 5800 xpress music 400tl ye satabilirim. tek çizik yok kutusu garanti belgesi klavuzu herşeyi mevcut. ilgilenirsen thehunturk@hotmail.com
-
thehunturk bunu yazdı:
iki hafta önce sıfır aldıgım iki sene garantili telefonum olan nokia 5800 xpress music 400tl ye satabilirim. tek çizik yok kutusu garanti belgesi klavuzu herşeyi mevcut. ilgilenirsen thehunturk@hotmail.com
-----------------------------eyw. sağol kardeşim :)
bi kere nakit almayağım para yok :)
X6 düşnüyorum bide
-
Nokia 5800 tek geçerim kamerası çok iyi...video ise mükemmel desem yeridir sesi çok net alıyor profesyonel kamera gibi .
Dokunmatiği çok kulanışlı vireless var çok kullanışlı bir telefon önerebilirim..
Ayrıca videosu kötü diyen arkadaş neye dayanarak bunu söyledi bilmiyorum video çekimi ve ses alımı süper ötesi..
-
Senin istediğin şey 5800 :)
-
5800 al pişman olmazsın. 2 hafta önce aldım sadece kamerası beklentilerimi karşılamadı ama piyasadaki muadillerini s*ker atar. En ucuz hepsiburada da sanırım. Telefoncudan alırsan sıkı pazarlık yap. 510-520 civarında fiyat verip 500 e kadar düşüyorlar + ekran koruyucu ve kılıf iste :)