500 TL'ye Kadar Uygun Tablet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bu tabletler ne işe yarıyor? yani pratik kullanımları var mı yoksa sırf oyun mu?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yahu git 700 tl var ipad mini al daha iyi android bu tabletlerde olmuyor çok kullandım nefret ettim apple temiz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

yahu git 700 tl var ipad mini al daha iyi android bu tabletlerde olmuyor çok kullandım nefret ettim apple temiz.

Aynen arkdaşın dedigi gibi git ipad mini al kafan rahat etsin 700 tl veremem dersen 500 tl de temiz birşeyler bulabilirsin.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

Aynen arkdaşın dedigi gibi git ipad mini al kafan rahat etsin 700 tl veremem dersen 500 tl de temiz birşeyler bulabilirsin.

ben kullanıyorum samsung telefonum var 2 gb netim var hotspot yapoyorum ipad ile nette geziyorum ohh be donma derdi yok takılma derdi yok. 2 tane androidli tablet aldım yok  olmuyor he veririsin 1500 tl saglam işlemcili bi android alırsın ona lafım yok ama  500 tl yerine ver 700 ateist kardeşlerine dua et.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Piranha falan gibi duyulmamış marka alacağına ya Samsung al yada iPad.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

500 tl deil ama 600 tl ye 0,  kutusunda 32gb Google Nexus 7 var 4.3 android işletim sistemi var özelliklerine netten bakabilirsin baya sağlam makinadır.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı

500 tl deil ama 600 tl ye 0,  kutusunda 32gb Google Nexus 7 var 4.3 android işletim sistemi var özelliklerine netten bakabilirsin baya sağlam makinadır.

Nerede hacı o? Ben de arıyorum uygun fiyata son çıkan nexus7'den şu 3g destekli olandan. Bayadır bakıyorum da 700-800 arası kitlemeye çalışıyorlar hep mazeretleri de var dolar yükseldi. :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı

Nerede hacı o? Ben de arıyorum uygun fiyata son çıkan nexus7'den şu 3g destekli olandan. Bayadır bakıyorum da 700-800 arası kitlemeye çalışıyorlar hep mazeretleri de var dolar yükseldi. :D

Ben satıyorum ama 3g destekli değil hocam onlar gereksiz pahalı. onun yerine telefonun hotspot unu aç öyle kullan daha mantıklı

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLuBeyi14
    BoLuBeyi14's avatar
    Erkek

Bu Tablet mi Gercekten Ben bazı fotoğraflarında telefon zannettim :D 

bolubeyi14
Toplam Hit: 2520 Toplam Mesaj: 20