500 TL'ye Kadar Uygun Tablet
-
bu tabletler ne işe yarıyor? yani pratik kullanımları var mı yoksa sırf oyun mu?
-
yahu git 700 tl var ipad mini al daha iyi android bu tabletlerde olmuyor çok kullandım nefret ettim apple temiz.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
yahu git 700 tl var ipad mini al daha iyi android bu tabletlerde olmuyor çok kullandım nefret ettim apple temiz.
Aynen arkdaşın dedigi gibi git ipad mini al kafan rahat etsin 700 tl veremem dersen 500 tl de temiz birşeyler bulabilirsin.
-
JuMaN bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Aynen arkdaşın dedigi gibi git ipad mini al kafan rahat etsin 700 tl veremem dersen 500 tl de temiz birşeyler bulabilirsin.
ben kullanıyorum samsung telefonum var 2 gb netim var hotspot yapoyorum ipad ile nette geziyorum ohh be donma derdi yok takılma derdi yok. 2 tane androidli tablet aldım yok olmuyor he veririsin 1500 tl saglam işlemcili bi android alırsın ona lafım yok ama 500 tl yerine ver 700 ateist kardeşlerine dua et.
-
Piranha falan gibi duyulmamış marka alacağına ya Samsung al yada iPad.
-
500 tl deil ama 600 tl ye 0, kutusunda 32gb Google Nexus 7 var 4.3 android işletim sistemi var özelliklerine netten bakabilirsin baya sağlam makinadır.
-
metalkolik bunu yazdı
500 tl deil ama 600 tl ye 0, kutusunda 32gb Google Nexus 7 var 4.3 android işletim sistemi var özelliklerine netten bakabilirsin baya sağlam makinadır.
Nerede hacı o? Ben de arıyorum uygun fiyata son çıkan nexus7'den şu 3g destekli olandan. Bayadır bakıyorum da 700-800 arası kitlemeye çalışıyorlar hep mazeretleri de var dolar yükseldi. :D
-
NigraSilva bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
Nerede hacı o? Ben de arıyorum uygun fiyata son çıkan nexus7'den şu 3g destekli olandan. Bayadır bakıyorum da 700-800 arası kitlemeye çalışıyorlar hep mazeretleri de var dolar yükseldi. :D
Ben satıyorum ama 3g destekli değil hocam onlar gereksiz pahalı. onun yerine telefonun hotspot unu aç öyle kullan daha mantıklı
-
Bu Tablet mi Gercekten Ben bazı fotoğraflarında telefon zannettim :D