5.000 - 10.000 TL Arası Araba Tavsiyesi
-
valla hocam bende satamam zaten simdi , bende işe gidip geliyom dağa bayıra :D
-
elazığdamı oturuyon la sen :D
-
ByMusty bunu yazdı
valla hocam bende satamam zaten simdi , bende işe gidip geliyom dağa bayıra :D
şii anadolu sigortayı zarara uğrattın zaten bizden sigortalıyken kaza yapma a.q :)
@brodwaye bakınıyorummm satımı zor değilmi lo bunların 1seneye kadar ya arabayı yenileyeceğim yada ev alacağım onun için satımı kolay olması lazım
-
96 ve sonrası Hyundai Acccent alabilirsin hocam :) sağlam arabalardır ön takım baskı balata motoru falan masrafı fazla tutmuyor ucuz. Motoru çok dayanıklı bayağı km yapabilirsin zaten kısa mesafe için demissin.. Piyasası bayağı iyi . doğan şahin gibi yürüyen tabut alacağına hyundai tavsiye ederim :)
-
PyramiD bunu yazdı
elazığ 23 aga,
o erzincan plaka,kasanın yerini tespit etmeye çalışıyosan ugrasma :D konyadayım :D erzincanda okuduydum araba erzincan hatırası ;)
-
ByMusty bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
elazığ 23 aga,
o erzincan plaka,kasanın yerini tespit etmeye çalışıyosan ugrasma :D konyadayım :D erzincanda okuduydum araba erzincan hatırası ;)
yok be hocam ne kasası :)) Neyse konu piç olmasın umarım aradığını bulursun Dj :)
-
http://www.sahibinden.com/ford-taunus?a5_min=1992&a5_max=1992
Benim sevdiğim bir araba. Kısmet olursa bende almak istiyorum bundan. 1992 modellerinde hidrolik direksiyon, ön cam otomatik, ve klima standarttır. Konforu ve sağlamlığı ise dillere destan. Bir bak derim.
-
Hem satışa gelsin hemde biraz iyi olsun desen doğan slx al
-
rahatlık diyorsan 2.00 GTS ford Taunus al. Üzerine biraz masraf yap dediğin paraya sıfır araba almış gibi olursun. Kuş serisi ile aynı yakar. Parkı zordur. Süspansiyonu süperdir. Satımı zordur.
DrKill tarafından 03/Eyl/12 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
@brodwaye bakınıyorummm satımı zor değilmi lo bunların 1seneye kadar ya arabayı yenileyeceğim yada ev alacağım onun için satımı kolay olması lazım
şöyle söyleyeyim. zaten 5 - 10 bin liraya alacağın arabalar bellidir. şahin, doğan. toros, ford , kartal, uno, tipo vs.vs gibi araçlar.
bende bunların ve benzerlerinin arasından broadway i tek geçerim. çünkü diğer araçlara göre renolar biraz daha gaddar diye adlandırılır.. sağlamdır.. temiz bulursan pek sorunda çıkartmaz.. oto tamir işiyle alakam bilgim var onun için yazıyorum bunları.
şimdi satış konusuna geliyorum.. zaten en çok piyasası dönen araçlar 8000- 10000 - 15000 bin tl arası olan araçlardır. türkiye'de şahin, doğan hastaları çoktur sorunlu araç olmalarına rağmen.
örnek vereyim satış konusunda : şahin doğanı 5 günde satarsan.. broadway i 7 günde satarsın. satışta zorlancağını zannetmiyorum. gidipte çok marjinal bi marka araç almazsan.