folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 50.000 Satırlık Datayı Nasıl Özetlerdiniz?

50.000 Satırlık Datayı Nasıl Özetlerdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

data mining, veri madenciliği belki işini görebilir. yardımcı olmak isterdim ama ders ingilizceydi :S

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

Şöyle bi ekran görüntüsü atayim;

deneme.jpg

1 den çelik kalitesini seçtikten sonra
    2 den belli aralikta kalinlik girmek icin 3-4 değer girebiliyorum, eğer o kalınlık icin cok fazla veri varsa tek tik atiyorum.
    3 den de ayni 2 deki gibi yandaki oka basarak belli en değerleri arasinda inceleme yapiyor ve sonuca en son burdan yandaki dispoze aciklamasinda kusuru olan alanlara ve bu 3 filtrelemeden karsima gelen üretilmis materyaller arasindan kaci saglam kaci kusurlu üretilmis buna ulasiyorum. en sonda elde ettigim sonuclara göre bu şablonu çıkarıyorum...

deneme.jpg

Dallanip budaklanan bi sistemi gibi düsünebiliriz müridler, sablonu cikarmak icin daha sade bi halde inceleyebilecegim bi yöntem önerebilir misiniz..?

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam bunu düzgün bir şekilde veritabanına aktarıp sql ile çalışsan daha rahat edersin zannımca.. :)

Ne kadar olsa excel hareketlerini kısıtlayacaktır.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2937 Toplam Mesaj: 14