5041 Rapids Puanlı 2Tb Trafficli Rapidshare Satılıktır.
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
maksat konu uplansın... 2 tb traffiği war neti hızlı olanlar kaçırmasın
-----------------------------hocam bende 8 mbit e kadar net var 600 gb lı hotfile dan 800 le zor çekiyorum nsıl iş anlamadım . Arkadaşta 200 gb lık var o da 800 le çekiyor .
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------Explosive bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende 8 mbit e kadar net var 600 gb lı hotfile dan 800 le zor çekiyorum nsıl iş anlamadım . Arkadaşta 200 gb lık var o da 800 le çekiyor .
ben kota için dedim hız konusunu bilemem :D netinin desdeklediği kadar çekersin -
CnqZ bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ciddi misin sen :|
İnternet hızın 8mbit'e kadar. Zaten çekebileceğin max hız 1024kb/sn. Hotfile'in istersen 2tb'lık paket olsun ne alakası var :S
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------rapid mi kaldı yahu bitti rapid
-----------------------------ne hotfile ne motfile hacım rapidi kimse yıkamaz bundan sonra. Kim ne dese desin en hızlısı rapidshare... premiumun olsun öttürüyo valla... ayrıca rapid ana link hotfile alternatif olur her zaman
-
Rapid sadece f reee olanlara bitti yoksa hala Canavar gibi sistem en son okudumda bi formda adamlar 100 hekratlık depo yaptırmışlar hadi gelde hotfile felan bak :D
-
fiyat normal bana göre pazarlık payıda var demiş 2 tb trafick var demiş alıcılara önerilir
-
Bencde fiyat gayet uygun..
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Fiyat 180 lira
vay baba vay vay vay paraya bak bea bir daha vay baba vayyy -
x-files bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
Fiyat 180 lira
vay baba vay vay vay paraya bak bea bir daha vay baba vayyy
İstiyorsan satayım sana pazarlık yaparız -
Fiyat uygun param olsa alırım ki EntelKoylu'yede güvenebilirsiniz zamanında 10larca satış yapmıştır burada.