5.1 Logitech X540 Ses Sistemi Hakkında
-
ya bnde diorum bu kadın nie anlamıo garip konuşuo :D anlatıorum anlamıo başkasına soruo ikide bir
-
up
arkadaşlar teknik servise verdim durumu annlatım ordaki elemnlarda durumu fark etti. yeni kasa açıp onlada denemişler ve aynı sorun ondada var dediler bana . Bu alet şarkı seçiyor dediler bana şimdi ben napıyım aldığınız yere götürün iadesini isteyin diolar fakat alalı 1.5 sene oldu. böyle bi sorunu nasıl yaptırcam yani ben... Ses kartım yoktu ondan 1.5 sene bkledim çünkü masa üstünde ancak deneyebildim. Bn aldığımda durumu söylmştim teknosaya onlarda ses kartından dmşlerdi şimdi napıyım ben
-
Arkadaşlar bana bu aletin yenisini gönderckler aynı sorun varsa yine bir üst modelini göderceğiz dediler bende tamam dedim napıyım şimdi aynı sorun büyük ihtimalle olcak... bir üst modeli ne bunun
-
Aynı aleti 2 yıldır kullanıyorum ve evime gelip dinleyen arkadaşların hepsi ağzı açık şekilde bakıyor ses sistemime.. üstelik laptop'da 5+1 ses kartım yok.. 3 kablo geliyor sadece yeşili alıyorum laptop'a takıyorum yine de 5 kolon çalışıyor.. sesi yükselttiğimde odada durmak mümkün değil.. 128 kpbs şarkılarda bile inanılmaz ses kalitesi ile dinliyorum. senin alet problemli olabilir. Yenisini göndersinler kesinlikle memnun kalacaksın..
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı aleti 2 yıldır kullanıyorum ve evime gelip dinleyen arkadaşların hepsi ağzı açık şekilde bakıyor ses sistemime.. üstelik laptop'da 5+1 ses kartım yok.. 3 kablo geliyor sadece yeşili alıyorum laptop'a takıyorum yine de 5 kolon çalışıyor.. sesi yükselttiğimde odada durmak mümkün değil.. 128 kpbs şarkılarda bile inanılmaz ses kalitesi ile dinliyorum. senin alet problemli olabilir. Yenisini göndersinler kesinlikle memnun kalacaksın..
-----------------------------bnde sadece yeşili takıorum ama arka kolonlar acayip bozuk ses veriyor servisine götürdüm fakat ordaki adamda bu şarkı seçiyor dedi bana. Senin sistemde sadece yeşil kabloyu taktığında matrix modunda şarkı çalarken arka kolonlardan bozuk ses geliyormu dostum??? Bana yenisini gönderiolar şimdi irlandadan ondada aynı sorun varsa bir yüksek modelini göndercklermiş... Bu sistemin bir yüksek modeli nedrki? soruma cevap verirsen sevinirim dostum
-
hoca bak simdi ;
ses acıp kapama seyinin sag tarafında matrix tusu var ona bastın mı tum hoparlorlerden gelır ses. o tusu merak etmemen de ılgınc bı ayrıntı :) .
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bak simdi ;
ses acıp kapama seyinin sag tarafında matrix tusu var ona bastın mı tum hoparlorlerden gelır ses. o tusu merak etmemen de ılgınc bı ayrıntı :) .
-----------------------------hocam yuh yani biliyoruz msjlarıma baksaydın bi okusaydın.... :) nese basıorum hocam zaten 5 indende ses geliyor ... Fakat arka kolonlar varya onlardan berbat ses geliyor anlatabildim mi??? Sende bunu kullnıosun sanırım sendede böyle bir olay varmı
-
70 lira s-link usb 5.1 ses kartı alıyosun bitiyo
-
Beyler şimdi bana kargo geldi ve açtım ikitane X-540 ses sistemim oldu ama aynı sorun devam ediyor:S bana dediki kadın bundada aynı sorun yaşarsanız bir üst modelini yollarız dedi napıyım bn şimdi :S pls yardım
-
up